Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Gerard Joling

 16.500,00 Excl. BTW & Buma

Gerard Joling boeken voor een optreden?

Gerard Joling boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Gerard Joling is één van de bekendste artiesten van Nederland. Hij begint zijn zangcarrière in 1980 wanneer hij met Kids & Cats ‘Fridaynight Party’ uitbrengt. Landelijk bekend wordt hij door zijn optreden in de Soundmixshow. Hier zingt hij het nummer ‘Crying’. Zijn eerste singel ‘Love is in your eyes’ wordt direct een succes in binnen en buitenland. Tegenwoordig heeft Gerard talloze awards, albums en televisieprogramma’s op zijn naam staan. Hits als ‘Engel van mijn hart’, ‘Er hangt liefde in de lucht’ en ‘Ik hou er zo van’ maken van Gerard Joling op ieder feestje een graag geziene gast. Van festivals tot beurzen en van discotheken tot cafés, met Gerard Joling wordt gegarandeerd ieder evenement een geweldig feest.

Duetten

Ook werkte Gerard Joling veel samen met andere artiesten en naam hij daar hele mooie maar ook hele gezellie platen mee op. Hij ging onder andere de studio in met bekende Nederlandse artiesten als Snollebollekes, Tino Martin en Donnie.

 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Opmerkingen

Gage besloten optreden: € 14.000,-

Boek Gerard Joling direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!