Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


George Baker

 4.500,00 Excl. BTW & Buma

George Baker boeken voor een optreden?

George Baker boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Het begon allemaal in 1967 wanneer George Baker solliciteert bij de band ‘Soul Invention’. In die tijd ontdekt hij zijn talent voor het schrijven van liedjes. Toen de band in 1969 auditie deed, werden er een drietal composities opgenomen. Eén daarvan was het legendarische ‘Little Green Bag’. Onder leiding van koningskoppel Baker en Buys werd het succes tot grote hoogten opgestuwd, met als hoogtepunt de single ‘Una Paloma Blanca’. Beiden hits zijn tot op de dag van vandaag wereldwijde evergreens.

In 1978 viel het doek voor de groep. George Baker ging solo verder met hits als ‘Rosita’, ‘Sing for the day’, ‘All my love’ en ‘Magdalena’. In 1985 werd met de nieuwe Selection een dikke hit behaald met ‘Santa Lucia by night’. Wanneer na 3 jaar ook zij uit elkaar gaan focust George zich definitief op zijn solocarrière. George Baker is nog altijd even actief als voorheen. Zo deed hij de afgelopen jaren honderden optredens in Nederland, België en Duitsland. Negen jaar na de release van het album Flasback kwam in november 2009 het nieuwe album Lonely Boy uit.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. B-set, Incl. M-set

Boek George Baker direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!