Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Jacques Herb

 2.495,00 Excl. BTW & Buma

Jacques Herb boeken voor een optreden?

Jacques Herb boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Met hits op z’n naam die al meer dan 50 jaar oud zijn doet deze zanger het nog bijzonder goed bij het Nederlandse publiek. Een echte rasartiest van de oude stempel die snapt hoe het werkt… dát is Jacques Herb.

Jacques Herb boeken doe je al vanaf € 2495,- exclusief BTW en Buma.

De in Rotterdam geboren Jacques Herb is nog steeds een echte publiekstrekker. Met bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van ieder evenement steeds weer een onvergetelijk feest. Jacques Herb staat garant voor: gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit, maar bovenal kwaliteit!

De Toreador

Een grote hit van Jacques Herb is de Toreador. Hij schreef dit lied in 1970 en werd geproduceerd door Pierre Kartner. Bijna 50 jaar later werd dit liedje door Opgeblazen en Wilbert Pigmans in een nieuw jasje gestoken en dat werd een regelrechte hit. Ze bestormde de hitlijsten en haalde zelfs de Top40. Hierdoor kreeg de carrière van Jacques Herb weer een boost en kreeg, ondanks zijn nog goed gevulde agenda, nog meer boekingen binnen.

Andere grote hits

Nog veel bekender zijn de liedjes ‘Manuela’ en ‘Een Man Mag Niet Huilen’. Deze liedjes zijn ook al meer dan 50 jarig mateloos populair en verschillende Nederlandse artiesten hebben van dit lied ook al een cover gemaakt. Rein Mercha maakte een mooie versie van ‘Een Mag Niet Huilen’.

Nostalgie en tijdloos

Dit alles bewijst maar dat de liedjes van Jacques Herb blijven leven en is het natuurlijk geweldig om te zien dat de originele zanger en auteur van deze liedjes komt optreden op jouw evenement. Dat brengt nostalgie en het publiek zal dit geweldig vinden. Wil je een breed publiek op je evenement en muziek voor jong én oud dan moet je Jacques Herb boeken.

Boekingen van Jacques Herb

Wil je Jacques Herb boeken voor een feest, evenement, kermis of wellicht op de camping of in het café? Dan ben je hier goed. D.E.A. Produkties verzorgt de boekingen voor Nederlandse artiesten als Jacques Herb. Via deze website kun je Jacques Herb online boeken. Vul je gegevens in om deze artiest te boeken of eerst een vrijblijvende optie te plaatsen. Wij informeren je graag over de laagste prijs van Jacques Herb en de mogelijkheden in zijn agenda.

Wat kost Jacques Herb:
Gage / prijs besloten optredens: € 2495,-
Gage / prijs openbare optreden: € 2495,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Jacques Herb en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Jacques Herb boeken

Wilt u Jacques Herb direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Jacques Herb kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Jacques Herb direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!