Wilbert Pigmans

 1.995,00 Excl. BTW & Buma

Wilbert Pigmans ‘De Toreador’ boeken voor een optreden?

Wilbert Pigmans boekt u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail om deze artiest direct voor een scherpe prijs te boeken.

Een artiest met een top 40 hit op zijn naam die ook nog eens beschikt over een breed coverrepertoire en een geweldige stem…. dat is Wilbert Pigmans!

Wilbert Pigmans boeken doe je al vanaf € 1995,- exclusief BTW en Buma.

Wandelende jukebox

Wilbert Pigmans treed al jaren op en is inzetbaar op alle soorten feesten en partijen. Van Aprés Ski Party tot bedrijfsfeest en van Oktoberfest tot Beach Party niks is hem te gek. Hij zingt ook werkelijk van alles en weet iedereen te boeien door zijn brede repertoire en mooie warme stem. Vandaar dat hij ook wel de wandelende jukebox wordt genoemd. Hiermee onderscheid Wilbert zich toch wel van andere zangers.

Top 40 Hit

In 2020 kreeg Wilbert Pigmans in één klap landelijke en zelfs internationale bekendheid met het behalen van een Nederlandstalige Feest Top-40 hit. De Toreador, wat al een 50 jaar oude plaat van Jacques Herb was, bestormde ineens de hitlijsten in Nederland. Het duurde niet lang voordat heel Nederland deze plaat uit volle borst meezong. In elke kroeg en op elk festival werd dit een grandioze meezinger. Zelfs artiesten als Danny de Munk en Gerard Joling waren meteen ondersteboven van De Toreador. Ook radiozenders als Radio 538 besteden regelmatig aandacht aan de zanger uit ‘s-Hertogenbosch.

Feestgarantie

Wil je 100% feestgarantie dan kun je Wilbert Pigmans inhuren. Inmiddels heeft hij meerdere feestplaten als Dolores en De Clown opgenomen en staat hij dus garant voor een feestexplosie van 30 minuten. Feestzangers als Wilbert Pigmans boeken die je natuurlijk bij D.E.A. Produkties.

Boekingen van Wilbert Pigmans

Wil je Wilbert Pigmans boeken of inhuren voor een optreden? Dat doe je eenvoudig bij artiestenbureau D.E.A. Produkties. Brabantse artiesten zoals Wilbert Pigmans boek je hier eenvoudig online. Vul het boekingsformulier in of neem contact met ons op. Uiteraard kun je ook eerst een vrijblijvende optie plaatsen op Wilbert Pigmans. We informeren je graag over de prijs en beschikbaarheid van Wilbert Pigmans.

Wat kost Wilbert Pigmans:
Gage / prijs openbare optredens: € 1995,
Gage / prijs besloten optredens: € 1995,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Wilbert Pigmans en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Wilbert Pigmans boeken

Wilt u Wilbert Pigmans direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Wilbert Pigmans kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Wilbert Pigmans direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!