Jan Biggel

 1.995,00 Excl. BTW & Buma

Jan Biggel boeken voor een optreden?

Jan Biggel boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Ons Moeder Zeej Nog

De wijze woorden van z’n moeder, daar zong Jan Biggel over. Dit liedje is op het lijf van Jan Biggel geschreven. Hij zingt het op z’n plat Brabants en toch is het liedje ver buiten Brabant ook een grote hit geworden. Dit is de absolute doorbraak van Jan. Het begon allemaal als een grap, maar het neemt na deze plaat toch ineens serieuze vormen aan.

Buurtcafé tot Festival

Jan Biggel is een zanger die je voorheen vaak zou zien in het buurtcafé of je stamkroeg op de hoek. Maar tegenwoordig doet Jan ook boekingen op grote festivals en niet onverdienstelijk. Al meerdere keren heeft Jan Biggel duizenden mensen mee laten zingen  met zijn hits.

Feestzanger

Jan Biggel is een feestzanger in hart en nieren. Hij geniet net zoveel (misschien wel meer) van het feest als zijn publiek. Met een grote lach betreedt hij podium en wint het publiek binnen no-time voor zich. Wil je een echte feestartiest inhuren? Boek dan Jan Biggel!

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Jan Biggel direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!