Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Jeroen van Zelst

 1.495,00 Excl. BTW & Buma

Jeroen van Zelst boeken voor een optreden?

Jeroen van Zelst boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze feestzanger direct voor een scherpe prijs.

Het is pas een feest als Jeroen van Zelst is geweest! Dat klink als een cliché, maar als je Jeroen van Zelst zal inhuren voor een optreden dan zul je zien dat hier niks aan gelogen is. Al vanaf de eerste seconde is het feest in de zaal en het publiek wordt tot aan de laatste klanken van het optreden vermaakt door Jeroen van Zelst.

Jeroen van Zelst boeken doe je al voor € 1495,- exclusief BTW en Buma.

Biografie

Jeroen z’n passie voor muziek begon al toen hij nog een klein Jeroentje was. Toen hij 8 jaar oud was vermaakte hij het gezin (en waarschijnlijk de buren) al met zijn drumstel. Later, toen hij op de Middelbare school zat, speelde Jeroen ook als drummer in een band. Als feestartiest brak hij pas echt door in het jaar 2011. In dat jaar verscheen zijn single ‘Colinda’ en dat werd een regelrechte kroegenhit. Dit resulteerde uiteraard ook in een mooie agenda met veel boekingen voor Jeroen van Zelst.

Eigen muziek

In de jaren erna nam Jeroen van Zelst steeds meer eigen platen op en zo ontstond zijn eigen repertoire. De muziek neemt Jeroen op bij Waylon van der Heijden in de Goldfinger Studio’s. Op het gebied van feestmuziek kun je eigenlijk geen betere studio treffen, dus hier zit Jeroen wel goed! De liedjes die je tijdens elk optreden nog wel voorbij hoort komen zijn ‘Dansen’, ‘Ik Ben Geen 18 Meer’ en ‘Vroeger Was Alles Beter’.  In 2022 nam hij ook de hit van Grad Damen ‘Zigeunerjongen’ opnieuw op, wat op zich verrassend maar zeker zo leuk is gebleken.

Samenwerkingen

Door de jaren heen nam Jeroen van Zelst ook wat nummers op met collega’s uit het vak. Zo werkte hij samen met Arjon Oostrom, Jordy Graat en Mike van Dijk. Al deze tracks zijn te beluisteren het debuutalbum van Jeroen van Zelst ‘Alle Remmen Los’.

Jouw Liefste Wens

In 2023 scoort Jeroen van Zelst een mega grote hit met ‘Jouw Liefste Wens’. Origineel is het nummer van de Paladijns, maar Jeroen wist er een leuke nieuwe opzwepende versie van te maken. In Maart 2024 staat het liedje zelfs op nummer 1 in de oranje top 30 van Radio NL. Hierdoor stroomde de boekingen van Jeroen van Zelst binnen. Heel Nederland omarmde Jeroen en zijn single en vele cafés en evenementen wilde Jeroen van Zelst inhuren of boeken voor een spetterend optreden.

Boekingen van Jeroen van Zelst

Voor boekingen van Jeroen van Zelst en andere feestartiesten ben je bij D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en kosten van een optreden van Jeroen van Zelst. Wil je Jeroen van Zelst direct online inhuren of liever een vrijblijvende optie aanvragen, gebruik dan het contactformulier op deze website. Uiteraard kun je voor boekingen van Jeroen van Zelst ook bellen of mailen.
Organiseer je binnenkort een evenement, feest of partij waar je Jeroen van Zelst voor wilt boeken? Dan adviseren we je graag!

Wat kost Jeroen van Zelst:
Gage / prijs openbare optredens: € 1495,-
Gage / prijs besloten optredens: € 1495,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Jeroen van Zelst en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Jeroen van Zelst boeken

Wilt u Jeroen van Zelst direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Jeroen van Zelst kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Jeroen van Zelst direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!