Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


John West

 4.950,00 Excl. BTW & Buma

John West boeken voor een optreden?

John West boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

Jouw Blik

John West scoorde al snel met hits als ‘Jouw Blik’, ‘Wit Zwart’ en ‘Ga Met Me Mee’. John werd in een korte tijd razend populair en zag zijn boekingen wekelijks groeien. Sindsdien heeft John West al jaren met een goed gevulde agenda en komt in de leukste cafés op de mooiste feesten en de grootste festivals.

Lange Frans

Ook ging John West de samenwerking aan met Lange Frans, wat een gouden zet bleek te zijn. Dit begon met ‘Blijf Bij Mij’ in 2015 en in 2016 scoorde John West samen met Lange Frans een grote hit: ‘Lekker Ding’. Hiervoor ontvingen de heren 2 Buma NL Awards en een gouden plaat. Daarna verscheen ook nog eens die heerlijke zomerplaat ‘Wat Een Hete Zomer‘ van beide heren.

Bloed Zweet & Tranen

In 2015 deed John West mee aan het populaire TV programma Bloed Zweet en Tranen op SBS6. André Hazes was meteen onder de indruk en drukte voor John, daarmee had hij een plek te pakken in het team van André Hazes en Lange Frans. Dit was overigens niet de eerste keer dat John op TV te zien was voor het grote publiek. In 2012 was hij ook te zien bij Toppers in Concert met o.a. Rene Froger.

Het Succes Gaat Maar Door

John brengt meerdere Albums uit en trekt door het hele land. Op zijn album ‘ Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’ hebben naast John ook Manfred Jongenelis, Bram Koning en René Karst meegeschreven. In 2019 tourde John West door het land met zijn concerttour begeleid door een 8-koppige band. Steeds blijft zijn succes groeien. Nederland wil massaal John West boeken of inhuren op welk feest dan ook. Wil je John West ook op jouw feest op laten treden, boek  deze bekende artiest dan snel via D.E.A. Produkties.

 

 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Boek John West direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!