Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Johnny JaX

 495,00 Excl. BTW & Buma

Johnny JaX boeken voor een optreden?

Johnny JaX boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Johnny JaX boeken doe je al voor € 495,- exclusief BTW en Buma.

Muziek met een eigen geluid maken, een eigen nummer met invloeden van Country & Rock ‘n Roll… dat was de missie! (en op de bucketlist) Inmiddels is ‘Just the Music’ een feit en klaar voor de presentatie 13 augustus! In het repertoire van Johnny Jax kun je daarnaast rekenen op covers van Cash, Josh Turner, maar ook Neil Diamond, Kenny Rogers, Elvis Presley… van ballads tot dansbare (feest)muziek!

“Ik zing graag, van achter de bar of op het podium en het liefste uit mijn eigen ‘repertoire’! Met veel bevriende Nederlandstalige zangers is het alleen niet heel gek dat ook dát de revue passeert, maar dan niet als Johnny JaX”.
Jan van Gestel vind je behalve in Hoeve 1827 ook op diverse podia in de omgeving.. solo, maar ook vergezeld door collega-muzikanten tijdens de inmiddels beruchte Biercantussen

Een eigen nummer maken stond al best wel even op de bucketlist en dat ‘project’ is inmiddels afgerond. Samen met Frank van Weert & Danny Canters de studio in bij Randy Watzeels en daar de productie van ‘Just the music’ gerealiseerd. Met een sterke eigen wil over ‘sound’, invloeden van Country maar ook Rock en Roll was het ook voor Randy een compleet ‘nieuw’ geluid. “Toen ik begon aan het schrijven van dit liedje was de eerste vraag vooral in welk thema ik een liedje wilde maken, maar al snel bedacht ik: er is altijd muziek… op een normale dag, maar ook tijdens vele gebeurtenissen in het leven.. en dat: “Just the Music” is dan ook het thema geworden” 

Johnny Jax…

Met de voorkeur voor Engelstalige muziek was een alter-ego wel een pre! Johnny (Jan | of Jantje 😉 was redelijk voor de hand liggend, JaX is eigenlijk de ‘roepnaam’ van een van Jan z’n beste vrienden… Jackson: zijn eigenwijze maar stoere Cane Corso. “Bij toeval kwamen we langs die naam en dachten…. why nut…” simpel, kort & krachtig

Boekingen van Johnny JaX

D.E.A. Produkties verzorgt de exclusieve boekingen van Johnny JaX. Wil je deze zanger boeken of inhuren voor een optreden, vul dan het boekingsformulier op deze pagina in. Zo kun je Johnny JaX online boeken en dat voor een hele scherpe prijs. Wil je eerst een vrijblijvende optie aanvragen voor deze betaalbare artiest dan kan dat ook uiteraard. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een optreden van Johnny JaX.

Wat kost Johnny JaX:
Gage / prijs openbare optredens: € 495,-
Gage / prijs besloten optredens: € 495,-

Johnny JaX is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Johnny JaX en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Johnny JaX boeken

Wilt u Johnny JaX direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Johnny JaX kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Johnny JaX direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!