Jan Witlox

 450,00 Excl. BTW & Buma

Jan Witlox boeken voor een optreden?

Jan Witlox boeken doet u eenvoudig en exclusief bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

De Kempen

De roots van Jan Witlox liggen in de Kempen, ook muzikaal. De Oirschotse zanger is in deze regio begonnen met zingen en zelfs zijn eerste single gaat over De Kempen. In 2019 nam hij samen met Ruud van Broekhoven en DJ Ferry van Gestel het liedje op: De Kempen ‘T Mooiste Dat Ben Jij! Deze plaat is inmiddels in de Kempen alom bekend en heeft enorm veel streams en views op Spotify en Youtube. Ook waren de heren met deze single te zien in het televisieprogramma Confetti Knallers.

Singles

Na het succes van ‘De Kempen’ wilde Jan Witlox doorpakken en dat deed hij met een aantal mooie singles. Hij bracht onder andere ‘Laat Mij Maar Dromen’, ‘Jij’ en ‘Ik Doe Het Echt Nooit Meer’ uit als single. Volgens Jan zit er nog veel meer in de pen dus een nieuw liedje zal niet lang op zich laten wachten.

Breed repertoire

Jan Wiltox beschikt over een uitgebreid muzikaal repertoire. Naast zijn eigen muziek zingt Jan ook hits van Django Wagner, John West of Mart Hoogkamer en zo nu en dan een mooie Engelse ballad. Verzoekjes zijn uiteraard van harte welkom! Kortom Jan Wilox is van alle markten thuis en is een welkome aanvulling op ieder feest. Jan Witlox is onder andere te boeken voor een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of kermis. Hij past zich graag aan en zet zich voor 100% in om er een geweldig evenement van te maken.

Jan Witlox is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Reiskosten

Gage is exclusief eventuele reiskosten.

Boek Jan Witlox direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!