Kleuterpop

 2.795,00 Excl. BTW & Buma

Kleuterpop met Monique Smit boeken voor een optreden?

Kleuterpop boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze kindershow direct voor een scherpe prijs.

Monique Smit staat voornamelijk bekend als Nederlandstalige zangeres en natuurlijk het zusje van Jan Smit.
Maar Monique is veel meer dan dat, ze zingt, ze danst ze presenteert en dat alles komt helemaal tot z’n recht in deze fantastische kindershow: Kleuterpop.

Hoe het ontstond

In 2014 startte Monique Smit samen met haar broer Jan het project: 2 Kleine Kleutertjes, waarvan reeds verschillende boeken en CD’s zijn verschenen. Later toen Monique zelf moeder werd kreeg ze meer en meer inspiratie om een nieuw album én boek uit te brengen voor de kids in Nederland. Zo ontstond Kleuterpop, een mooi project waarvan de muziek is gemaakt door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden. Deze heren zijn ook verantwoordelijk voor de muziek van Snollebollekes, dus kindermuziek met een hoog feestgehalte is het resultaat.

De show

Als je Kleuterpop met Monique Smit wil boeken dan ben je bij D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Je boekt hier een fantastische show met uiteraard Monique Smit en daarnaast twee leuke danseressen. Samen brengen ze een leuke interactieve kindershow. Het is 45 minuten lang een feest voor alle kinderen en ouders, maar met name voor de allerkleinsten. Als de show voorbij is kunnen de kids nog met Monique Smit en de danseressen op de foto om zo deze dag voor altijd op de gevoelige plaat vast te leggen. Je kunt uiteraard ook het boek en de CD kopen en natuurlijk zet Monique er graag een handtekening op.

Door het hele land

De show is inmiddels razend populair en kinderen door het hele land kunnen genieten van Kleuterpop. Is de show nog niet bij jouw in de buurt geweest of heb je een evenement waarbij je wel wat top kinderentertainment kan gebruiken, aarzel dan niet en boek deze show voor een scherpe prijs.

Tijdsduur

1x 45 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Opmerkingen

Inclusief: Monique Smit, 2 danseressen, 1 DJ, volop giveaways én interactie!

Boek Kleuterpop direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!