Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Monique Smit

 2.495,00 Excl. BTW & Buma

Monique Smit boeken voor een optreden?

Monique Smit boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangeres direct voor een scherpe prijs.

Monique Smit presenteerde vijf jaar het populaire televisieprogramma ‘Kids Top 20’ en ze was ze te zien als presentatrice van ‘Mijn Vader Is De Beste’. In 2008 brengt Monique haar debuutalbum ‘Stel Je Voor’ uit. Gevolgd door het album ‘Verder’ in 2010.  Nu inmiddels een aantal jaar verder heeft ze een hele hoop succesvolle tracks!

De tent op zijn kop

Met liedjes als “Een Zomernacht Met Jou”, “Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent” en “Twijfelaar” heeft ze veel bekendheid gebracht bij vele mensen. In Brabant maar ook ver daarbuiten is ze op vele kermissen en evenementen te vinden. Ze heeft al met vele duetten gedaan en zelfs gezongen met “Joella” die haar eerste single uitbracht in Valkenswaard op de kermis. Haar interactie met het publiek maakt het een leuke show! En iedereen kan meezingen.

Duetten en samenwerkingen

Monique Smit heeft de laatste jaren veel duetten gedaan, onder andere met “Tim Douwsma“, “Wesley Klein“, “Stef Ekkel” en zelfs een remix van liedje “Handjes” door “Bonte Carlo” Hierdoor heeft zij veel bekendheid gekregen binnen de Nederlandse Feestscene.

Boekingen van Monique Smit

Wil je Monique Smit boeken voor een optreden? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Je kunt heel gemakkelijk via het knopje aan de zijkant boeken, of je appt direct met ons. We zullen dan in korte tijd contact met U opnemen. Gegarandeerd feest!

Wat kost Monique Smit:
Gage / prijs openbare optredens: € 2495,-
Gage / prijs besloten optredens: € 2495,-

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=B_VtT-dd94E?si=CgFvB3uPej0qbCug&w=560&h=315]
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qvs-OBB6uC0?si=IdK_RJubDAeot3WC&w=560&h=315]

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Inclusief

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Monique Smit en ander artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Monique Smit boeken

Wilt u Monique Smit direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Monique Smit kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Monique Smit direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!