Lange Frans

 3.495,00 Excl. BTW & Buma

Lange Frans boeken voor een optreden?

Lange Frans boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Rappen, zingen en entertainen… hij doet het allemaal. Hij steelt over al de show en met Lange Frans in huis gaat het dak er sowieso af.

Lange Frans boeken doe je al vanaf € 3495,- exclusief BTW en Buma.

Wie is Lange Frans?

Lange Frans oftewel Frans Frederiks begint op 17-jarige leeftijd met rappen. Samen met zijn buurjongen Bart Zijlstra vormt hij het duo Lange Frans en Baas B. In 2003 gaat het balletje pas echt rollen wanneer de eerste ‘Straatremixes’ verschijnt. Een mixtape waarop bekende beats van nieuwe teksten worden voorzien. In 2004 verschijnt de single ‘Moppie’ de single is maandenlang te horen op radio en televisie. De single ‘Het Land Van…’ behaalt in 2005 de eerste plaats en ook het gelijknamige album wordt een groot succes.  In 2008 maakt Baas B bekend te willen stoppen met het rap duo. Lange Frans begint zijn solocarrière en wordt een graag geziene gast in verschillende televisieprogramma’s. Tegenwoordig is Lange Frans regelmatig op de radio te horen.

Duo met John West

Lange Frans bracht ook met John West verschillende leuke liedjes uit. Het begon allemaal met ‘Blijf Bij Mij’ in 2014 en dat werd direct een grote hit. Daarna volgde er nog meer leuke platen en Nederland vond deze samenwerking tussen John West en Lange Frans geweldig.  Liedjes als ‘Lekkerding’, ‘Mijn Schat Mijn Vrouw’, ‘Wat Een Hete Zomer’ en ‘Sexy Lady’ worden overal kei hard meegezongen. Dit duo wordt nog steeds vaak geboekt en samen zorgen John West en Lange Frans vaak voor uitverkochte evenementen. Wil je Lange Frans met John West samen als duo boeken, neem dan contact met ons op voor de scherpste prijs.

Lange Frans Boeken

Wil je Lange Frans inhuren of boeken voor een optreden op een festival, evenement of een besloten feest? Dat kan! Voor rappers en zangers als Lange Frans ben je hier bij het juiste artiestenbureau. Je kunt Lange Frans direct online boeken door het boekingsformulier op deze site in te vullen. Geef aan waar en wanneer Lange Frans op zou moeten treden en we checken dit meteen voor je. Je kunt ook een vrijblijvende optie plaatsen. We informeren je graag over de mogelijkheden en de laagste prijs van Lange Frans.

Wat kost Lange Frans:
Gage / prijs openbare optredens: € 3495,-
Gage / prijs besloten optredens: € 3495,-
Gage / prijs show met rap op maat: € 4995,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Lange Frans en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Lange Frans boeken

Wilt u Lange Frans direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Lange Frans kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Lange Frans direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!