Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Marco Kanters

 995,00 Excl. BTW & Buma

Marco Kanters boeken voor een optreden?

Marco Kanters boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Marco Kanters is geboren in Moerdijk en behoort tot de categorie feestartiesten. Aan het begin van zijn zangcarrière was hij een graag geziene gast bij café De Kwip. Tijdens een karaoke avond pakte hij de microfoon en werden zijn zang kwaliteiten ontdekt. Met hits als ‘Toemba’, ‘De Mallemolen’, en ‘Boem Boem Boem’, groeit zijn populariteit, landelijke bekendheid krijgt hij door zijn hits ‘My Little Lady’, ‘Daar sta je dan’ en ‘Het hoeft niet meer’.

In het voorjaar van 2017 wordt zijn nieuwe, zomerse hit uitgebracht ‘Oh Oh wat hebben we een lol (aan de Costa del Sol)’. Marco zit in 2018 alweer 20 jaar in het artiestenvak. Dit zal niet ongemerkt voorbij gaan. Intussen blijft hij gewoon lekker muziek maken, zijn grote passie.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Marco Kanters en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Marco Kanters boeken

Wilt u Marco Kanters direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Marco Kanters kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Marco Kanters direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!