Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


DJ Maarten

 1.095,00 Excl. BTW & Buma

Feest DJ Maarten boeken of inhuren voor een optreden?

DJ Maarten boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze DJ direct voor een scherpe prijs.

De Feest DJ van Nederland

Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten. Tijdens een show draait Feest DJ Maarten niet alleen muziek maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen en leuke gadgets zorgen ervoor dat het publiek het niet droog weet te houden.

De muziek

Tijdens de set van Feest DJ Maarten draait ie de hits van nu, te gekke remixen maar ook werk uit zijn eigen muziekrepertoire. Hij scoorde heel goed met nummers als ‘Ik Ben Vandaag Zo Vrolijk’, ‘Hamburgers Met Korting’ en ‘Alle Idioten Zingen Over Boten’.  Met de single Alle Idioten Zingen Over Boten heeft hij al meer dan 15 miljoen views gehaald op Youtube. Hij naam ook duetten op met o.a. Marco Kraats

Energie

Feest DJ Maarten zit bomvol energie, het is dan ook al vanaf de eerste seconde één groot feest. Het maakt ook niet uit waar je Maarten boekt, hij zet met hetzelfde gemak een bruiloft, een café of een grote feesttent op z’n kop. Stilstaan is geen optie bij een optreden van DJ Maarten!

Social Media

Feest DJ Maarten is ook erg actief op social media. Zo maakt hij van elk optreden een vette aftermovie welke meestal al de volgende dag online staat. Ook maakt hij in zijn eigen studio wekelijks het Shotje Van De Week. Dit is allemaal te volgen op zijn Youtube kanaal.

Boekingen van Feest DJ Maarten

DJ’s als Feest DJ Maarten boek je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. Voor boekingen of een vrijblijvende optie op DJ Maarten kunt u het boekingsformulier op deze pagina gebruiken. Wilt u meer informatie over het inhuren en boeken van Feest DJ Maarten dan kunt u ook altijd even mailen of bellen. Optredens van DJ Maarten duren maximaal vier uur en zijn inclusief licht en geluid te boeken.

Tijdsduur

4 uren

Geluid

Excl. geluid

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Feest DJ Maarten en andere artiesten en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres.

Feest DJ Maarten boeken

Wilt u de Feest DJ Maarten direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagte prijs

Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaald voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder.

Boek DJ Maarten direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!