Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Marco Kraats

 1.795,00 Excl. BTW & Buma

Marco Kraats boeken voor een optreden?

Marco Kraats boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze feestzanger direct voor een scherpe prijs.

Met z’n felblauwe jasje, het knalgele shirt en zijn gezellige uistraling steelt hij de show op ieder podium… Marco Kraats heeft energie voor 10 en dat laat ‘ie zien!

Marco Kraats boeken doe je al vanaf € 1795,- exclusief BTW en Buma.

Feestartiest

Marco Kraats is de feestartiest bij uitstek. Iedereen kent de feestzanger in het blauwe pak. We kunnen je de garantie geven dat als je Marco Kraats zal boeken hij binnen 2 minuten elk feest op z’n kop zet. Dat is hem immers tot nu toe altijd nog gelukt. Hij treed vele malen per week op in ons land, maar ook in het buitenland. Zo kom je hem in de winter tegen op de gezelligste plekken van Oostenrijk en in de zomermaanden is hij vaak te zien aan de Spaanse Costa’s. Hij ontving ook meerdere malen een Party Award voor de beste Party Act van Nederland.

Festvials

Menig Festival heeft Marco Kraats al bezocht als zanger. Zo had hij o.a. boekingen op Dutch Valley, Snollebollekes‘ Total Loss Festival, en het Groene Hart Festival.

Samenwerkingen

Marco Kraats heeft ook met veel collega artiesten samen gewerkt in de studio. Zo heeft hij liedjes gemaakt met Tim Schalkx, Dirk Meeldijk en Wimmie Bouma. Dit resulteerde in dikke hits die stuk voor stuk nog wekelijks in elke kroeg te horen zijn.

Boekingen van Marco Kraats

D.E.A. Produkties is het artiestenbureau om feestartiesten als Marco Kraats te boeken. Wil je deze zanger boeken of inhuren voor een optreden, vul dan het boekingsformulier op deze pagina in. Zo kun je Marco Kraats online boeken en dat voor een hele scherpe prijs. Wil je eerst een vrijblijvende optie aanvragen voor deze populaire feestartiest dan kan dat ook uiteraard. Ook kun je Marco Kraats direct inhuren wanneer hij mogelijkheden heeft in zijn agenda. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een optreden van Marco Kraats.

Wat kost Marco Kraats
Gage / prijs openbare optredens: € 1795,-
Gage / prijs besloten optredens: € 1795,-

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dYc5PJJrS88?si=G5xuX3RMq4lJS2_X&w=560&h=315]
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=g9y7p1jVDyY?si=G8UntLxd-gl4mS7X&w=560&h=315]

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Marco Kraats en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Marco Kraats boeken

Wilt u Marco Kraats direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Marco Kraats kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Marco Kraats direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!