Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Tim Schalkx

 1.795,00 Excl. BTW & Buma

Tim Schalkx boeken voor een optreden?

Tim Schalkx boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mal en boek deze feestzanger direct voor een scherpe prijs.

De koning van de Après Ski…maar ook de man van De Roze Flamingo….dat is Tim Schalkx!

Tim Schalkx boeken doe je al voor € 1795,- exclusief BTW en Buma.

Leve De Après Ski

Tim Schalkx is de Après Ski koning van Nederland en heel ver daar buiten. Zijn single ‘Leve De Après Ski’ is steevast te horen in elke skihut en op elk feest. In de jaren na deze hit heeft hij zijn Après Ski repertoire aangevuld met knallers als ‘Boven Op De Berg’ en ‘We Gaan Weer’. Niet alleen in Nederland staat Tim Schalkx op bijna ieder Après Ski feest maar ook in Oostenrijk is Tim een graag geziene gast. In de wintermaanden treed hij wekelijks op in skigebieden als Westendorf, Gerlos en Ellmau. In de weekenden vliegt hij weer naar Nederland om daar de tent op zijn kop te zetten tijdens de nodige optredens en boekingen.

Zomerhits

Ook heeft Tim naast zijn knallende Après Ski platen ook verschillende zomerhits op zijn naam staan. In 2018 scoorde hij enorm met ‘Ferry De Roze Flamingo’ in samenwerking met Barry Fest. Ook liedjes als ‘Lailo (Zon Zee Zuipen)’ en ‘Zomerhitte’ knallen nog regelmatig uit de speakers in diverse zonovergoten vakantieoorden. Daarom wordt Tim in de zomermaanden vaak geboekt in diverse populaire badplaatsen.

Carnaval

Het repertoire van Tim Schalkx is ook uitermate geschikt voor Carnaval en daarom heeft Tim jaarlijks tijdens de Carnavalsperiode een bomvolle agenda. In 2021 bracht hij samen met Marco Kraats een single uit genaamd ‘Rondje Carnaval’. Een medley met alle herkenbare nostalgische Carnavalskrakers.

Tim Schalkx boeken of inhuren

Al met al is Tim Schalkx gewoon van alle markten thuis…. of je nu een bloedhete beachparty hebt, een gezellig Après Ski feest organiseert of gewoon een topact voor Carnaval zoekt…. Je hebt hem nu gevonden. Feestartiesten als Tim Schalkx boek je uiteraard bij D.E.A. Produkties.

Wat kost Tim Schalkx:
Gage / prijs openbare optredens: € 1795,-
Gage / prijs besloten optredens: € 1795,-

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tOxAZdbJrsE?si=2zDxQpe2uywTe22P&w=560&h=315]
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f2rsqzpYnRE?si=kgiShc9o1lWNafLU&w=560&h=315]

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Tim Schalkx en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Tim Schalkx boeken

Wilt u Tim Schalkx direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Tim Schalkx kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Tim Schalkx direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!