Mart Hoogkamer

 5.995,00 Excl. BTW & Buma

Mart Hoogkamer boeken voor een optreden?

Mart Hoogkamer boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Kleine Jongen

Toen Mart Hoogkamer nog maar een kleine jongen was wisten zijn ouders al dat kleine Martje later zou gaan zingen. Hij zong er in ieder geval al op los toen hij 6 jaar was en dat bleef thuis niet onopgemerkt.

Strandfilmpje

Mart Hoogkamer was al wat jaartjes aan het zingen en dat deed hij niet onverdienstelijk. Hij zong eerder al met Willeke Alberti, was te zien bij Paul de Leeuw en zong zelfs een duet met Willy Alberti in Holland’s Got Talent. Maar in de zomer van 2020 leerde heel Nederland of misschien wel de hele wereld Mart Hoogkamer pas echt kennen. Dat kwam door dit strandfilmpje, gemaakt tijdens de vakantie van Mart in La Carihuela. Dit filmpje ging in korte tijd viral en werd miljoenen keren bekeken. Sinds zijn strand uitvoering van ‘Unchained Melody’ wereldwijd ging is Mart niet meer te stoppen en de meest geboekte artiest van Nederland geworden.

Live Stream Concert

Aangezien heel Nederland aan de lippen van Mart hing moest er iets gebeuren, maar door Corona waren er niet veel mogelijkheden. Een online concert bood de oplossing. Dit concert, ‘Sweet Memories’ vond plaats in de Leidsche Schouwburg en trok duizenden kijkers over de hele wereld.

Zwemmen in Bacardi Lemon

En net toen je zou denken dat het succes van Mart Hoogkamer niet groter zou kunnen worden komt Mart met dé zomerhit van 2021. Met Zwemmen (in Bacardi Lemon) scoort hij mega goed en staat als meest gestreamde artiest op Spotify en op nummer 1 in de top 40. Een liedje wat hij in de Coronaperiode met o.a. Lange Frans schreef, kwam precies op het juiste moment uit en werd een mega-hit. De boekingen en aanvragen voor Mart stromen binnen en niet veel later zit zijn agenda voor dat jaar ramvol en ineens is Mart een BN-er. Zo was hij live te horen bij Radio 538 en was hij te zien op SBS6 bij De Alleskunners VIPS

Nederlandstalige artiesten als Mart Hoogkamer en andere zangers boek je natuurlijk bij D.E.A. Produkties. Wacht niet te lang en neem contact op voor de mogelijkheden op jouw bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of verjaardag. Mart Hoogkamer komt graag optreden!

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Boek Mart Hoogkamer direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!