Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Mikey Wonder

 2.195,00 Excl. BTW & Buma

Mikey Wonder boeken voor een optreden?

Mikey Wonder boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Uniek in zijn soort. Een DJ die achter een piano of een vleugel draait en daarnaast ook nog eens de sterren van de hemel zingt in een 3 uur durende show. Dat is Mikey Wonder.

Mikey Wonder boeken doe je al voor € 2195,- exclusief BTW en buma.

De Act

Het is geen Stevie Wonder, maar Mikey Wonder (Mike van Dijk). Hij draait feilloos alle platen aan elkaar van dance tot hip hop en van jaren ’80 hits tot de nieuwste top 40 hits. Daarnaast pakt hij ook nog eens de microfoon om zelf wat live repertoire ten gehore te brengen. Dan komen er liedjes van o.a. Guus Meeuwis, Bon Jovi, Elton John, Andre Hazes, Robbie Williams en Tino Martin. En tijdens een boeking van Mikey Wonder zal zeker de ‘Pianoman’ van Billy Joel niet ontbreken!

De piano

Wat uniek is aan deze DJ en zang act is dat Mikey Wonder z’n DJ Booth een sjieke witte vleugelpiano is. Voor de meer casual feesten of in kroegen staat Mikey Wonder met een bruincafé piano op het podium. Dit zorgt voor een geweldige eyecatcher op uw evenement of feest. Daarnaast heeft Mikey ook nog een mooie elegante lichtshow bij.

Boekingen van Mikey Wonder

Wil je Mikey Wonder boeken dan ben je gegarandeerd van een super DJ én zanger die elk feest weet om te toveren tot een knalfeest maar wel met alure. Voor boekingen van artiesten als Mikey Wonder zit je bij D.E.A. Produkties goed. Wij informeren je graag en vrijblijvend over de kosten en mogelijkheden van de zingende DJ Mikey Wonder. Via deze website kun je Mikey Wonder direct online boeken of eerst een optie aanvragen. Vul daarvoor het boekingsformulier in. Je kun ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over de boekingen van Mikey Wonder of wanneer je hem graag wil inhuren.

Wat kost Mikey Wonder:
Gage / prijs openbare optredens 1x 180 minuten: € 2195,-
Gage / prijs besloten optredens 1x 180 minuten: € 2195,-

 

Tijdsduur

1x 180 min.

Geluid

Incl. drive- in show

Het artiestenbureau van Nederland

Mikey Wonder boeken en andere artiesten inhuren doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden. Voor boekingen van Mikey Wonder en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Mikey Wonder boeken

Wilt u Mikey Wonder direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Mikey Wonder kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Mikey Wonder direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!