Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Tino Martin

 12.500,00 Excl. BTW & Buma

Tino Martin boeken voor een optreden?

Tino Martin boeken of inhuren doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail om deze artiest direct voor een scherpe prijs te boeken.

Kleine Jongen

Tino Martin was nog erg jong toen hij begin met zingen. Als kleine jongen van 14 jaar zong hij voor het eerst in de strandtent van zijn oom en tante. Voor Tino was het meteen duidelijk, hier gaat hij mee door. Niet alleen voor Tino zelf, maar ook voor zijn publiek stond dit vast en al snel stroomde de boekingen van Tino Martin binnen. Aanvankelijk eerst in de regio maar hij breidde zijn bekendheid al snel uit naar de rest van het land.

René Froger

In 2002 staat Tino Martin in de finale van de Soundmixshow van Henny Huisman. Hij zong hier een nummer van René Froger en dat deed hij fantastisch. In Nederland werd Tino al snel de jonge René Froger genoemd, want nier alleen zijn stem leek ontzettend veel op die van René maar hij had zelfs uiterlijke kenmerken van Froger waardoor je af en toe wel in verwarring zou raken.
Al met al wilde Nederland meer van deze Tino horen en bij de artiestenbureau ‘s en boekingskantoren stonden de telefoons roodgloeiend. In dat jaar wilde bijna iedereen Tino Martin boeken voor hun feest of zelfs op grote evenementen.

Hitsingles

in 2015 bracht Tino Martin zijn eerste hit op de markt. Zijn single Jij Liet Me Vallen werd razendsnel opgepakt en binnen de kortste keren stond heel het land mee ze zingen met deze klapper. Daarna kwamen singles als Doe Wat Je Wil en De Gevierde Man en ook hierbij was het meteen raak. Tino Martin is sinds dat jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie.

Tino Martin in Concert

In 2016 gaf Tino zijn eerste concert in de Heineken Music Hall. Dit concert was meteen helemaal uitverkocht en dat smaakte naar meer. Hij ging een stapje verder en zijn droom kwam uit toen hij met 17.000 fans de Ziggo Dome vulde in 2017. Twee jaar later verkocht hij ook nog eens het Olympisch Stadion in Amsterdam uit. Tino Martin heeft inmiddels bewezen dat hij één van Nederlands grootste en bekendste artiesten is. Hij wordt voortaan in één adem genoemd met andere bekende artiesten die we al jaren lang boeken zoals Gerard Joling, Frans Bauer en Glennis Grace.

Beste Zangers van Nederland

In 2018 deed Tino Martin mee aan het mega populaire TV programma De Beste Zangers van Nederland. Hieruit ontstonden singles als Zij Weet Het en de single die hij samen met Davina Michelle opnam Voorbij. In dit seizoen liet Tino Martin zien hoe veelzijdig hij is als zanger en werd weer een stukje bekender als artiest in Nederland.
Wilt u een van de beste zangers van Nederland boeken, boek dan nu Tino Martin bij D.E.A. Produkties direct voor een scherpe prijs.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Tino Martin direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!