Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Nelis Leeman

 1.195,00 Excl. BTW & Buma

Nelis Leeman boeken voor een optreden?

Nelis Leeman boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben?

Als ‘DJ Nelis’ was hij al jaren één van de beste feest DJ’s van ons land. Dus toen Nelis Leeman zijn eerste single uitbracht was hij al lang geen onbekende meer in het vak. Hij trad namelijk al 10 jaar op als DJ en ter ere van die gelegenheid bracht hij de plaat ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ uit. Niet wetende dat deze plaat binnen enkele maanden dé hit van ons land zou worden nam Nelis dit liedje op en maakte er een videoclip bij. Kort daarna zong heel Nederland en overigens ook in alle vakantielanden iedereen dit liedje uit volle borst mee.

Van DJ Nelis naar Nelis Leeman

De 2e single van Nelis ‘Ik Hou Van Jou’  (ook bekend van Belle Perez) was ook meteen een succes en toen ging het ineens heel hard met de boekingen van Nelis Leeman. Nelis werd niet langer geplaatst onder het kopje DJ’s maar meer en meer bij de artiesten. Ook al lag zijn hart bij het draaien als DJ, toch moest hij dit afbouwen want Nederland wilde Nelis Leeman boeken als zanger… en terecht!

Kleine Vogel

In 2018 nam Nelis Leeman samen met Ferry de Lits het liedje ‘Kleine Vogel’ op. Dit bleek ook al weer een schot in de roos, want ook dit liedje won flink terrein in alle kroegen en op alle feesten. Het oude liedje van Arie Passchier kreeg ineens weer volop bekendheid in Nederland.

Sporen verdiend

We kunnen dus wel stellen dat Nelis Leeman zijn sporen dubbel en dwars verdiend heeft. Eerst een volle agenda met boekingen als DJ en daarna in no-time één van de meest geboekte artiesten van Nederland.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Nelis Leeman direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!