Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Ferry de Lits

 2.995,00 Excl. BTW & Buma

Ferry de Lits boeken voor een optreden?

Ferry de Lits boekt u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze bekende artiest voor een scherpe prijs.

Een zanger met een geweldige stem, bomvol energie en met z’n charmes elke zaal of tent voor zich weet te winnen… Dat is Ferry de Lits.

Ferry de Lits boeken doe je al vanaf € 2995,- exclusief BTW en buma.

Stamkroeg

Zoals veel artiesten is Ferry de Lits ook begonnen met optreden in zijn stamcafé, nou ja eigenlijk de stamkroeg van zijn vader. In 2004 brengt Ferry zijn eerste single uit met de titel: Kijk In Mijn Hart. Vanaf dat moment ging het hard, en niet alleen in zijn stamcafé maar ook in vele andere cafés, feesttenten en op bedrijfsfeesten en festivals zag je Ferry de Lits.

Feestzanger

Als je door Ferry’s repertoire heen gaat kun je hem wellicht omschrijven als feestzanger. Nou een feestje bouwen dat kan Ferry de Lits als de beste maar hij zingt ook zomaar de beste dance classics weg of een mooie powerballad. Ferry kan het allemaal! Ook voor een mooi duet draait Ferry de Lits zijn hand niet om, hij nam eerder al duetten op met Django Wagner, Nelis Leeman en ook met Jill Helena.

Hart Voor Muziek

Ferry de Lits is ook bekend als presentator van het populaire muziekprogramma Hart Voor Muziek wat je kunt zien op SBS6 en diverse regionale televisiezenders. Dit programma heeft Ferry een aantal jaren met veel plezier gepresenteerd en liet daarmee ook zien dat hij veel meer kan dan alleen maar zingen.

Boekingen van Ferry de Lits

Wil je deze bekende zanger Ferry de Lits boeken voor een optreden dan helpen we je graag. We informeren je graag naar de prijs en mogelijkheden van Ferry de Lits. Bij artiestenbureau D.E.A. Produkties kun je Ferry de Lits rechtstreeks inhuren voor een evenement of feest. Wil je eerst een vrijblijvende optie plaatsen dan is dat mogelijk. Je kunt Ferry de Lits rechtstreeks online boeken via het boekingsformulier op deze website.

Wat kost Ferry de Lits:
Gage / prijs openbare optredens: € 2995,-
Gage / prijs besloten optredens: € 2995,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Ferry de Lits en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Ferry de Lits boeken

Wilt u Ferry de Lits direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Ferry de Lits kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Ferry de Lits direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!