Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Ferry de Lits

 2.295,00 Excl. BTW & Buma

Ferry de Lits boeken voor een optreden?

Ferry de Lits boekt u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Ferry de Lits boeken doe je al vanaf € 2295,- exclusief BTW en buma.

Stamkroeg

Zoals veel artiesten is Ferry de Lits ook begonnen met optreden in zijn stamcafé, nou ja eigenlijk de stamkroeg van zijn vader. In 2004 brengt Ferry zijn eerste single uit met de titel: Kijk In Mijn Hart. Vanaf dat moment ging het hard, en niet alleen in zijn stamcafé maar ook in vele andere cafés, feesttenten en op bedrijfsfeesten en festivals zag je Ferry de Lits.

Feestzanger

Als je door Ferry’s repertoire heen gaat kun je hem wellicht omschrijven als feestzanger. Nou een feestje bouwen dat kan Ferry de Lits als de beste maar hij zingt ook zomaar de beste dance classics weg of een mooie powerballad. Ferry kan het allemaal! Ook voor een mooi duet draait Ferry de Lits zijn hand niet om, hij nam eerder al duetten op met Django Wagner, Nelis Leeman en ook met Jill Helena.

Hart Voor Muziek

Sinds enkele jaren is Ferry de Lits ook presentator van het populaire muziekprogramma Hart Voor Muziek wat je kunt zien op SBS6 en diverse regionale televisiezenders. je kunt Ferry dus inhuren als zanger maar hij is ook te boeken als presentator. Informeer naar de mogelijkheden.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Ferry de Lits direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!