Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Otto Lagerfett

 1.595,00 Excl. BTW & Buma

Otto Lagerfett boeken voor een optreden?

Otto Lagerfett boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Duitse Schlagers maar dan echt van deze tijd. Dat brengt Otto Lagerfett. 100% stimmung!

Otto Lagerfett boeken doe je al vanaf € 1595,- exclusief BTW en Buma.

Wie is Otto Lagerfett?

Otto Lagerfett werd geboren op 23, 24 en 25 januari 1967 in Gummersbach, Duitsland. Otto groeide samen met zijn twee oudere broers op in het grote oude kasteel van de familie Lagerfett. Zijn eerste instrument was een kleine Mundharmonika waarmee hij luid meespeelde op allerlei muziek van Duitse artiesten en andere wereldsterren. Door deze grenzeloze fascinatie voor bekende artiesten, kwam Otto al gauw in aanraking met bands waarmee hij mocht optreden in de plaatselijke kroeg of kermis.

Weldra stond Otto in het voorprogramma van bekende Duitse schlager artiesten. Dat Otto met deze optredens niet lang onopgemerkt kon blijven, moge duidelijk zijn. Na een aantal weken werd Otto al angeruffen door de grote bekende Duitse talent scout Klaus von Lippe Biesterfeld. Het begin van de carrière van de Duitse schlager star was met deze deal beklonken. Het eerste nummer in de grote carrière van de Duitse superster was in 1996 een feit. Het vrolijke nummer “Wenn die Sonne scheint” werd een grote hit. Daarna volgde nog vele hits en vooral het nummer “Was sollen wir trinken 7 Tage lang” werd door de Duitse jeugd luidkeels meegezongen.

Otto Lagerfett boeken

D.E.A. Produkties is hét adres voor de boekingen van Otto Lagerfett. Wil je deze Duitse schlager zanger boeken of inhuren voor een optreden, vul dan het boekingsformulier op deze pagina in. Zo kun je Otto Lagerfett online boeken en dat voor een hele scherpe prijs. Wil je eerst een vrijblijvende optie aanvragen voor deze artiest dan kan dat ook uiteraard. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een optreden van Otto Lagerfett.

Wat kost Otto Lagerfett:
Gage / prijs openbare optredens: € 1595,-
Gage / prijs besloten optredens: € 1595,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Otto Lagerfett en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Otto Lagerfett boeken

Wilt u Otto Lagerfett direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Otto Lagerfett kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Otto Lagerfett direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!