Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Der Kleino

 695,00 Excl. BTW & Buma

Der Kleino boeken voor een optreden?

Der Kleino boeken doet u eenvoudig en exclusief bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

Der Kleino is de nooit erkende bastaardzoon van Schlager legende Heino. Deze Stimmungzanger trok enkele jaren geleden naar Nederland en trad daar op met o.a. Dennie Christian en de Lustige Schlagerfreunden.

Der Kleino boeken doe je al voor € 695,00 exclusief BTW en buma.

Der Kleino brengt de hoofden van de meisjes op hol en zet elke zaal en feesttent op zijn kop. Kleino eert de oude Schlagerhits in een modern jasje zoals ‘Rosamunde’, ‘Sierra Madre’ en ‘Du’ en geeft “Vollgas” met de moderne Duitse hits anno nu waaronder ‘Schatzi schenk mir ein Foto’, ‘Viva Colonia’ en nog veel meer. Der Kleino, der richtige Stimmungsmeister mit die meist super-affentitten-turbo-geile Schlager und Apres-ski Hits von die letzte 50 Jahre! Der Kleino is de feestact voor op de kermis, grote festivals en natuurlijk op het OKTOBERFEST!

Wat kost Der Kleino:
Gage / prijs openbare optredens: € 695,-
Gage / prijs besloten optredens: € 695,-

Der Kleino is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Der Kleino en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Der Kleino boeken

Wilt u Der Kleino direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Der Kleino kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Der Kleino direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!