Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


PartyfrieX

 2.295,00 Excl. BTW & Buma

PartyfrieX boeken voor een optreden?

PartyfrieX boekt u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangers / feestact direct voor een scherpe prijs.

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 het feestduo de PartyfrieX. Tom eigenaar van café Den Bels in Casteren. Dat is ook de plaats waar Tom en Bart op het idee kwamen om (voor de grap) samen een lied te maken. Samen met Waylon van der Heijden maakten zij het nummer ‘Allemaal voor jou’. Het nummer werd uitgebracht en daarmee leek de grap wel voorbij. Totdat Tom & Bart de vraag kregen om ergens op te komen treden. Dat smaakte al snel naar meer.

De PartyfrieX werden steeds populairder in de Brabantse Kempen, vele hits en optredens in de kroegen & feesttenten volgde. Op dit moment zijn de PartyfrieX alweer druk bezig in de studio. Zo zal er nog voor de zomer van 2017 een nieuwe zuip-hit uitkomen en zijn ze al bezig met een nummer speciaal voor de maand Oktober. Hoe of wat? Dat is nog even afwachten natuurlijk, maar één ding is zeker, de PartyfrieX gaan nog harder knallen dan ooit te voren!

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek PartyfrieX direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!