Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Arjon Oostrom

 1.495,00 Excl. BTW & Buma

Arjon Oostrom boeken voor een optreden?

Arjon Oostrom boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

In 2005 besluit Arjon Oostrom zich bezig te gaan houden met muziek. Zijn eerste single ‘Sla Je Slag’ wordt een succes. Vervolgens schrijft Arjon zijn eerste eigen nummer ‘Het Is Over, Het Is Voorbij’. Met zijn nummer ‘Daar Aan Die Costa’ breekt Arjon ook Landelijk door. Gevolgd door de singles ‘Ik Hou Van Alle Vrouwen’, ‘Schudden’ en ‘Zakka Zakka’, waarvoor hij in 2011 een Party Award in ontvangst mocht nemen.

In 2014 brengt Arjon zijn eerste album uit genaamd ‘Lekker Lekker’. Het nummer ‘Theezakje’ wordt een echte carnavalskraker en Arjon wordt onder andere uitgenodigd te zingen bij RTL 4 programma Life 4 You. De single ‘Pure verleiding’ wordt nummer 1 in de hitlijsten van Sterren.nl , RadioNL en TV Oranje. Arjon Oostrom brengt vervolgens diverse singles uit als ‘Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer’, ‘Sla Je Arm Om Me Heen’ en ‘Oei Oei’. De zanger was te zien op onder andere 7th Sunday, Intens, Rebirth en Wish Outdoor. Arjon Oostrom zorgt er met zijn vrolijke verschijning en feestelijke nummers voor dat je tijdens een optreden niet stil kan blijven staan.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Arjon Oostrom direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!