Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Arjon Oostrom

 1.695,00 Excl. BTW & Buma

Arjon Oostrom boeken voor een optreden?

Arjon Oostrom boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

Met zomerse klanken, is hij een van de gezelligste artiesten die zeker een toevoeging is voor een feestje !

Wie is Arjon

In 2005 besluit Arjon Oostrom zich bezig te gaan houden met muziek. Zijn eerste single ‘Sla Je Slag’ wordt een succes. Vervolgens schrijft Arjon zijn eerste eigen nummer ‘Het Is Over, Het Is Voorbij’. Met zijn nummer ‘Daar Aan Die Costa’ breekt Arjon ook Landelijk door. Daarmee treed hij op dat moment ook regelmatig op in de Aprés Ski Hut te Rotterdam. Gevolgd door de singles ‘Ik Hou Van Alle Vrouwen’, ‘Schudden’ en ‘Zakka Zakka’, waarvoor hij in 2011 een Party Award in ontvangst mocht nemen.

Vervolg op….

In 2014 brengt Arjon zijn eerste album uit genaamd ‘Lekker Lekker’. Het nummer ‘Theezakje’ wordt een echte carnavalskraker en Arjon wordt onder andere uitgenodigd te zingen bij RTL 4 programma Life 4 You. De single ‘Pure verleiding’ wordt nummer 1 in de hitlijsten van Sterren.nl , RadioNL en TV Oranje. Arjon Oostrom brengt vervolgens diverse singles uit als ‘Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer’, ‘Sla Je Arm Om Me Heen’ en ‘Oei Oei’. De zanger was te zien op onder andere 7th Sunday, Intens, Rebirth en Wish Outdoor. Arjon Oostrom zorgt er met zijn vrolijke verschijning en feestelijke nummers voor dat je tijdens een optreden niet stil kan blijven staan.

Populaire zanger

Dat het een populaire zanger is weten we allemaal. Die stempel wordt in 2022 nog eens bedrukt met een extra award als Populairste Zanger van 2022. Dit geeft een mooie voldoening op zijn werk, en hiermee is Arjon Oostrom een uit het rijtje van andere artiesten die hem voor gingen zoals Django Wagner, Jan Biggel, Stef Ekkel en John West.

Boekingen van Arjon Oostrom

Om er zeker van te zijn dat Arjon Oostrom beschikbaar is voor jouw feest, is het slim om vrijblijvend contact met ons op te nemen, boeken kan heel makkelijk via het contactformulier, of wil je direct antwoord? Stuur dan een Whatsapp bericht via onze telefoonlijn. Dan weet je zeker dat Arjon Oostrom binnenkort voor de beste prijs op jouw feest staat!


Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Arjon Oostrom boeken of andere artiesten inhuren doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. Daarom staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden. Voor boekingen van Arjon Oostrom  en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Arjon Oostrom boeken

Wilt u Arjon Oostrom direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Arjon Oostrom kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Arjon Oostrom direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!