Schorre Chef & MC Vals

 995,00 Excl. BTW & Buma

Schorre Chef & MC Vals boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel naar 085-7609930 en boek direct voor een scherpe prijs.

Boek Direct

Voor Schorre Chef & MC Vals is het allemaal begonnen als een grote grap. Eind 2016 schreven zij, voor de grap, de carnavalskraker ‘Ik Moet Zuipen!’. De single wordt vervolgens razendsnel verspreid via Social Media en dat leidde tot vele optredens op kermissen, feesttenten en cafés. Schorre Chef & MC Vals besluiten het nummer nogmaals ui te brengen in samenwerking met de PartyfrieX. Inmiddels is het nummer door BUMA NL uitgeroepen tot beste feesthit van 2018! Met ruim 6 miljoen views op Youtube is ‘Ik Moet Zuipen!’ een echte tophit geworden.

Schorre Chef & MC Vals hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten. Al snel volgde singles als ‘Met Me Mee’ en ‘Pakske Polonaise’.  Vanaf carnaval 2018 tourt Feest DJ Gissa met zijn lichtgevende bierhelm standaard met de mannen mee. In de zomer van 2018 bracht het duo feestnummer ‘Alles kan!’ uit en op dit moment wordt er hard gewerkt aan een carnavalskraker voor 2019!

Extra informatie

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Excl. geluid