Vinzzent

 1.795,00 Excl. BTW & Buma

Vinzzent boeken voor een optreden?

Vinzzent boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

‘Dans Jij Met Mij Dan Dansen Wij Ons Samen Blij’. Het nummer ‘Dromendans’ van Vinzzent ken je uiteraard wel. Overal in Nederland en ver daarbuiten wordt deze plaat luidkeels meegezongen.

Vinzzent boeken doe je al voor € 1795,- exclusief BTW en Buma.

Nationaal Songfestival

Vinzzent veroverde harten van veel Nederlanders in 2010 toen hij meedeed aan het Nationaal Songfestival, waar in dat jaar ook Sieneke aan deelnam. De vrolijke zanger viel op bij het Nederlandse publiek en al snel verscheen zijn eerste single ‘Dromendans’. Deze plaat zorgde voor de definitieve doorbraak van Vinzzent en bracht hem meteen veel boekingen en optredens door het hele land én een gouden plaat. Hierna volgde nog vele singles welke stuk voor stuk echt knallers zijn geworden.

Een optreden van Vinzzent

Een optreden van Vinzzent is een genot om naar te kijken. De goedlachse zanger maakt overal een feest van tijdens zijn optredens. Uiteraard komen zijn eigen hits als ‘Dromendans’, ‘Danse Danse’ en ‘Vrijdag Is Vrij’ voorbij. Het is een optreden waar dertig minuten lang de energie van het podium afspat. Overal waar Vinzzent op het podium staat, staat de hut volledig op zijn kop en zingt het publiek luidkeels al zijn nummers mee. Je kaartverkoop van je evenement zal dan ook extra goed lopen wanneer je Vinzzent boekt, want hij is een echte publiekstrekker.

Samenwerkingen

Naast zijn eigen singles die hij solo zingt zoekt Vinzzent ook wel eens collega artiesten op om daar mee een liedje op te nemen. Zo maakt hij in 2023 een geweldige plaat ‘Proost!’ samen met Henk Dissel.

Videoclips

Vinzzent staat ook wel bekend om zijn mooie videoclips waarmee hij zijn geweldige liedjes ondersteund. In het jaar 2011 kreeg hij zelfs een BumaNL Award voor de beste videoclip. Het ging hier om de videclip van zijn hit ‘Dromendans’ die inmiddels al vele miljoenen keren is bekeken.

Boekingen van Vinzzent

Wil je Vinzzent boeken of inhuren voor een optreden dan helpen we je graag. Bij artiestenbureau D.E.A. Produkties ben je aan het juiste adres voor boekingen van artiesten, bands en DJ’s op kermissen, bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen en privé feesten. Wil je Vinzzent direct online boeken, vul dan je gegevens in op deze pagina en we gaan er mee aan de slag. Wil je liever een vrijblijvende optie plaatsen of wil je weten wat een optreden van Vinzzent kost dan kan dat ook.

Wat kost Vinzzent:
Gage / prijs openbare optredens: € 2195,-
Gage / prijs besloten optredens: € 1795,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Vinzzent en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Vinzzent boeken

Wilt u Vinzzent direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Vinzzent kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Vinzzent direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!