Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Willem de Jong

 595,00 Excl. BTW & Buma

Willem de Jong boeken voor een optreden?

Willem de Jong boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Willem de Jong boeken doe je al vanaf € 595,- exclusief BTW en buma.

Wie is de zanger Willem de Jong?

Willem de Jong uit Werkendam maakt in 2017 november zijn debuut met de vlotte single ‘Jij Keek Naar Mij’. Ondertussen heeft Willem niet stilgezeten en is hij weer de studio ingedoken om aan een opvolger te werken. Samen met zijn vriendin Kaylee en producer André Kooiman schreef hij de tekst voor zijn nieuwe single ‘Lekker vrij’. Een mengelmoes van zomerse beats, een vrolijke sound en rap/house- invloeden beschrijven deze gewaagde nieuwe single van Willem de Jong. “Ik wil mezelf ‘t liefste onderscheiden en doen waar ik zelf een goed gevoel bij heb” zegt Willem tevreden over zijn tweede single.

Willem treedt ook op als vaste zanger van ‘Circus Fest’ waar hij minimaal twee boekingen per week mee doet. Daardoor werkt Willem veel samen met Barry Fest en de Mike. Er zit veel aan te komen, en hij is druk bezig met plannen te maken hoe en welke kant hij op wil gaan. Willem is te boeken voor alle feesten en partijen. Van Vieze Jack tot Tino Martin, van polonaise tot hardstyle. Willem is een echte allround feestzanger die op elke gelegenheid inzetbaar is.

Boekingen van Willem de Jong

Willem de Jong boeken of inhuren voor een optreden doe je bij artiestenbureau D.E.A. Produkties. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en prijs van Willem de Jong. Je kunt deze zanger online boeken door het formulier op deze website pagina in te vullen. Uiteraard kun je ook eerst een vrijblijvende optie plaatsen. Betaalbare artiesten zoals Willem de Jong en vele andere zangers en zangeressen boek je bij D.E.A. Produkties.

Wat kost Willem de Jong:
Gage / prijs openbare optredens: € 595,-
Gage / prijs besloten optredens: € 595,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Reiskosten

Gage is exclusief eventuele reiskosten.

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Willem de Jong en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Willem de Jong boeken

Wilt u Willem de Jong direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Willem de Jong kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Willem de Jong direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!