Barry Fest

 695,00 Excl. BTW & Buma

Barry Fest boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel naar 085-7600953 en boek direct voor een scherpe prijs.

Boek Direct

Deze Nederlandse “Feest” dj richt zich al een aantal jaren op de hardere stijlen, zo werkte hij o.a Samen met Snollebollekes en de Gebroeders Ko (beide hardstyle remixen), maar ook met DJ Norman (bekend van “Kom tie dan he”).

De eigen singles konden natuurlijk niet uitblijven, zo schreef Barry een nieuwe versie van Vamos a la Playa, die hij met het dj duo Hak op de Tak uitbracht, hij creëerde ook een compleet nieuwe sound voor de underground hit Crazy on the Dancefloor. Beide tracks waren een lange tijd te vinden in de Spotify viral top 50. De eerste genoemde heeft zelfs bijna een maand op 1 gestaan! Bij schrijven is “Vamos A La Playa” twee miljoen keer gestreamd, dus zal binnenkort zeker GOUD worden

Barry Fest draait al bijna 10 jaar mee op het hoogste allround niveau van Nederland, heeft door heel Europa getourd en stond in 2019, 2 keer in een uitverkocht Gelredome. Hier zagen 60.000 mensen hem optreden in het voorprogramma van Snollebollekes. Barry doet zo’n 300 boekingen per jaar en is een op en top professional. Eigenlijk kan je elk feest wel aan hem overlaten! Fest neemt graag de verantwoordelijkheid uw evenementen naar een hoger niveau te tillen!

Barry Fest is te boeken voor een 2 of 4 uur’s set. 

Tijdsduur

1x 60 min.

Opmerkingen

1x 120 min. € 895,00, 4 uur set op aanvraag!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Boek Barry Fest direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!