Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Barry Fest

 1.995,00 Excl. BTW & Buma

Barry Fest boeken voor een optreden?

Barry Fest boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Als je Barry Fest boekt, krijg je de Mike de MC, er automatisch bij! Een erg energieke DJ act die goed kan improviseren en geschikt is voor alle podia.

Barry Fest boeken doe je al vanaf € 1495,- exclusief BTW en Buma.

Wie is Barry Fest

Barry Fest is van origine een feest-DJ onder de naam Barry Roubos, door de jaren heen is dit omgezet naar Barry Fest. Deze energieke act bestaat uit diverse onderdelen in de show, denk hierbij aan zingen, danswedstrijden maar vooral het belangrijkste is dat er flink wat improvisatie bij komt kijken. Barry Fest komt niet alleen maar neemt altijd zijn MC, de Mike mee. Je kunt hen samen op het podium het beste omschrijven als tegenpolen, duo penotti, dikke en dunne of gewoon MC & DJ! Één ding is zeker; gedurende 60 minuten wordt het podium volledig benut en kunt U er vanuit gaan dat al uw gasten volledig vermaakt worden.

Bekend van…

Barry Fest heeft meerdere hitjes en tracks uitgebracht; denk hierbij aan de meest bekende ‘Ferry De Roze Flamingo’ samen met Tim Schalkx, Waka Waka (This is Africa) Remix en Vamos A La Playa (vanavond ga ik Panja!). Ook heeft hij een vernieuwde versie van ‘Crazy On The Dancefloor’ gemaakt.

Boekingen van Barry Fest

D.E.A. Produkties is het artiestenbureau om feestartiesten als Barry Fest te boeken. Wil je deze DJ Act boeken of inhuren voor een optreden, vul dan het boekingsformulier op deze pagina in. Zo kun je Barry Fest online boeken en dat voor een hele scherpe prijs. Wil je eerst een vrijblijvende optie aanvragen voor deze betaalbare artiest dan kan dat ook uiteraard. Ook kun je Barry Fest direct inhuren wanneer hij mogelijkheden heeft in zijn agenda. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een optreden van Barry Fest.

Wat kost Barry Fest:
Gage / prijs openbare optredens: € 1495,
Gage / prijs besloten optredens: € 1495,-

[youtube (39) Total Loss Weekendmix | Episode 14 – Barry Fest – YouTube ]

Tijdsduur

1x 60 min.

Geluid

Excl. Geluid

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Barry Fest en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Barry Fest boeken

Wilt u Barry Fest direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Barry Fest kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Barry Fest direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!