Wolfgang Saufi

 1.295,00 Excl. BTW & Buma

Wolfgang Saufi boeken voor een optreden?

Wolfgang Saufi boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Wolgang Saufi boeken doe je al voor € 1295,- exclusief BTW en Buma.

Wie is Wolfgang Saufi?

Wolfgang Saufi is jarenlang de leadzanger geweest van Die Tolle Leute.  Sinds hij gekozen heeft voor een carrière als solo Oktoberfest artiest gaat het hem niet slecht af, want al jaren staat hij bekend als één van de populairste feestartiesten. Niet alleen op verschillende Okotberfesten, maar ook op festivals, Après Ski feesten en tijdens Carnaval zet Wolfang Saufi tijdens zijn optredens de tent op z’n kop.

Wolfgang Saufi in Oostenrijk

Ga je op wintersport in Oostenrijk dan is de kans groot dat je Wolfgang Saufi in één van de populaire gebieden tegenkomt. Hij treedt vaak op in Ellmau, Niederau, Gerlos en Köningsleiten. Ook daar weet hij bij elke skihut het dak eraf te blazen. Het is dus niet verwonderlijk dat ook menig kastelein in Oostenrijk Wolfgang Saufi wil inhuren voor een optreden in hun zaak.

Een optreden van Wolfgang Saufi

Boek je Wolfang Saufi dan heb je 100% stimmungsgarantie! Een flinke dosis humor en zelfspot in combinatie met veel energie, interactie en uiteraard leuke liedjes zorgen ervoor dat iedereen uit z’n dak gaat tijdens een optreden van Wolfgang Saufi.

Boekingen van Wolfgang Saufi

Wil je Wolfgang Saufi boeken of inhuren voor een festival, Oktoberfest, kermis, café of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een opreden van zanger Wolfgang Saufi of wil je weten wat Wolfgang Saufi kost? Vul dan het boekingsformulier op deze pagina in en boek Wolfgang Saufi direct online. Uiteraard is het ook mogelijk eerst een vrijblijvende optie te plaatsen of ons te contacteren voor wat meer informatie over een optreden van Wolfgang Saufi.

Wat kost Wolfgang Saufi:
Gage / prijs openbare optredens: € 1295,-
Gage / prijs besloten optredens: € 1295,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Wolfgang Saufi en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Wolfgang Saufi boeken

Wilt u Wolfgang Saufi direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Wolfgang Saufi kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Wolfgang Saufi direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!