Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Wolter Kroes

 6.995,00 Excl. BTW & Buma

Wolter Kroes boeken voor een optreden?

Wolter Kroes boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Zanger Wolter Kroes is persoonlijk, bevlogen en heeft een enorme passie voor zijn vak. Mensen raken met zijn muziek is wat hij het liefste doet. Hij debuteert in 1989 met zijn single ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’. Landelijke bekendheid creëert hij echter in 1995 met de hit ‘Laat me los’. Inmiddels heeft de zanger een groot aantal hits op zijn naam waaronder ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘Viva Hollandia’ en ‘Ik ben je prooi’. Wolter geniet van zijn optredens in zalen en op evenementen. Contact met zijn publiek en weten wat zijn publiek raakt vindt hij het mooist aan een optreden.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. B-set, Monitor

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Wolter Kroes en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Wolter Kroes boeken

Wilt u Wolter Kroes direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Wolter Kroes kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Wolter Kroes direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!