Geplaatst op

Danny Canters heeft Stiekem Gedanst!

Danny Canters Stiekem Met je Gedanst Boeken Inhuren

Ook al ligt alles stil in de entertainmentbranche en zijn er voorlopig geen optredens, toch blijft Danny Canters lekker bezig met wat hij het liefste doet: Muziek maken.

Danny had al een aantal jaren het idee om het liedje Stiekem Gedanst van Toontje Lager in een nieuw, dansbaar jasje te steken, maar steeds kwam het er niet van. 

In deze Coronaperiode is inmiddels een avondje naar de kroeg al niet meer mogelijk, maar dansen mocht sowieso al niet meer…. Toch werd er stiekem zo links en rechts nog wel eens een dansje gewaagd.

Vandaar dat Danny Canters het een leuk idee vond dit liedje juist in deze periode te releasen. Met hulp van zanger Frank van Weert & Danny’s vaste producer Waylon van der Heijden ontstond er in de studio een leuk, fris arrangement.

Dus als het aan Danny ligt blijft iedereen de komende tijd lekker stiekem doordansen, maar dan wel nog even thuis helaas.

Stiekem Met Je Gedanst is vanaf vandaag verkrijgbaar via de bekende download- en streamingportals. De bijbehorende videoclip laat nog even op zich wachten in verband met de aangescherpte Corona-maatregelen, maar deze zal ook snel verschijnen.

Download of stream hier de single: https://dannycanters.fanlink.to/StiekemMetJeGedanst