Dennis Jones laat disco tijden herleven!

Ruim 30 jaar geleden maakten we kennis met de Nederlandse zanger Dennis Jones. Na het scoren van enkele Top 40 hits met  Engelstalige reggae-achtige plaatjes zoals ‘Don’t Wanna Give Up’ en ‘Heart Of Gold’ stapte hij over op het Nederlandstalige repertoire. Met liedjes als ‘De Zon Die Zal Schijnen’, ‘Pak Me Kus Me‘, ‘Wat Ik Ook Doe’ en ‘Zonder Jou’ wist Dennis zijn plek te veroveren in het Nederlandstalige circuit. Maar als liefhebber van oude disco kroop het bloed toch waar het niet gaan kon. Nadat Dennis in contact kwam met het succesvolle Argentijnse nu-disco producer/DJ project Ladies On Mars werd besloten om een samenwerking aan te gaan. Ladies On Mars vergaarde bekendheid in 2009 met de remix van Depeche Mode’s ‘Peace’. In de loop der jaren ging Ladies On Mars zich steeds meer toeleggen op Nu-Disco, en is een graag geziene act op de beroemde Hed Kandi festivals, waar Ladies On Mars regelmatig de DJ booth deelt met bekende acts als Purple Disco Machine.. Inmiddels werkt Ladies On Mars aan officiële remixen van de Queen Of Disco, Donna Summer.

‘Born To Be Alive’ is de eerste release van de samenwerking van Dennis Jones en Ladies On Mars, en deze ontvangt inmiddels lovende reviews onder nu-disco DJ’s wereldwijd. Hed Kandi radio heeft de track omarmd en op hun playlisten gezet. In de toekomst zullen er nog diverse releases volgen van Dennis Jones & Ladies On Mars.

Dennis Jones is, naast zijn activiteiten als Nederlandstalige zanger, inmiddels ook te boeken met een disco show waarbij de voetjes van de vloer gaan met louter disco classics. Deze show is uitermate geschikt voor ‘70’s party’s en dance classics feesten.

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Kan ik je ergens mee helpen?