Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Dennis Jones - Celebration boeken inhuren prijs

Dennis Jones lanceert ‘Celebration’

‘Celebration’ van Kool & The Gang is na ‘I Was Made for Dancin’’ de volgende dance classic welke Dennis Jones samen met het Argentijnse Ladies On Mars in een gloednieuw ‘Nu-Disco-jasje’ steekt.

Eerder bleken releases zoals ‘Born To Be Alive’ en ‘Dolce Vita’ van Dennis Jones & Ladies On Mars al wereldwijd succesvol in de clubs en festivals.

“Ik vind deze uitstapjes ontzettend leuk om te doen, naast mijn Nederlandstalige repertoire. Het bijt elkaar niet, en disco is en blijft nu eenmaal een heerlijk feel-good genre en nog steeds mateloos populair getuige hits van bijvoorbeeld Purple Disco Machine en Dua Lipa. ‘Celebration’ blijft een tijdloze klassieker en ik ben trots op de uitvoering die ik met Ladies On Mars heb kunnen neerzetten’ aldus Dennis Jones.

Dennis Jones brak in 1988 door en scoorde eind jaren ’80, begin jaren ’90 enkele Engelstalige Top 40 hits maar stapte later succesvol over naar het Nederlandstalige repertoire

Ladies On Mars timmert al jaren aan de weg met Nu-Disco muziek en is bekend van samenwerkingen en remixen met o.a. Donna Summer, Depeche Mode, Billy Ocean, Precious Wilson (Eruption), Liz Mitchell (Boney M.), D. C. LaReu, De’Lacy e.v.a. en is een graag geziene gast als DJ op de grote podia over heel de wereld.

Artiesten boeken inhuren
Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Kan ik je ergens mee helpen?