Gepost op

Feestelijke samenwerking tussen Gier & Gaar en Danny Canters

Het is precies een jaar geleden dat het duo Gier & Gaar samen met Danny Canters het plan maakte om samen een single uit te brengen.
Echter vonden deze serieuze besprekingen plaats in de bergen van Tirol… Om precies te zijn: Aan de bar, onder het genot van een biertje, in één van de gezellige Aprés-ski cafés van Westendorf.
Ruim een half jaar later, herinnerde Gaar zich dit ineens. Hij sprong meteen van het toilet af en stapte op de fiets naar Gier. Die was tijdelijk telefonisch niet bereikbaar omdat hij na een avondje stappen zijn telefoon voor een boemerang aanzag en deze over de Amstel probeerde te gooien (niet gelukt!).
Uiteindelijk hebben ze nog 2 maanden nagedacht over welke artiest ze daar nou in Oostenrijk hadden gesproken… Ineens wist Gaar het weer! Het was één van de leukste, knapste en populairste feestartiesten van Nederland….Maar die wilde niet meer en daarom werd Danny Canters maar gebeld.
Die had wel interesse en spande Peter van Nierop van Strictly Music voor het karretje om samen met dit zooitje ongeregeld een knallende feestplaat te maken.

Ook al duurde het allemaal even… het is toch gelukt!

Download HIER de nieuwste single van Gier & Gaar ft. Danny Canters!
De videoclip volgt nog…

AANBIEDING:
Gier & Gaar ft. Danny Canters is nu tijdelijk avondvullend te boeken voor de speciale gage van € 995,00
4 uur Gier & Gaar en 1x 30 min. Danny Canters, op basis van inprik.

Tegen meerprijs kan de show ook inclusief PA & lichtshow geboekt worden!