Het TURBO-TEAM gaat voor die kater!

Na vele feesten, thuisfeestjes en cafés helemaal los te hebben laten gaan was het tijd voor een volgende stap. De mannen van het TURBO-TEAM zijn aan de slag gegaan met de Top 40 hit van Jaap Reesema en Pommelien Thijs – ‘Nu Wij Niet Meer Praten’. Een bijzonder rustig nummer, waarbij je niet meteen aan een feestje denkt. Toch hebben de jongens het voor elkaar gekregen hiervan een feest anthem te maken waarmee je wel gedwongen wordt om los te gaan. ‘We Gaan Voor Die Kater!’ is vanaf nu de soundtrack van je stapavond, avondje met vrienden of wanneer je in de auto het weekend wilt inluiden.

Ook voor de bijbehorende videoclip trokken de heren alles uit de kast wat spectaculaire beelden op heeft geleverd. Bevriende artiesten als Wilbert Pigmans, Arno Sloot, Jan Biggel en Danny Canters speelde ook een rol in deze clip.

Over TURBO-TEAM

Koen van der Vorst (22) en Jimmy Strauven (24) maken samen het TURBO-TEAM. De jongens zijn in 2016 gestart met het TURBO-TEAM en waren regelmatig de sfeermakers op verschillende feesten, kermissen, feestcafés, koffietafels en festivals. De mannen zijn gestart met het schrijven van een tekst, en zijn daarna de studio in gedoken met maar een missie: een nummer waar je letterlijk een kater aan overhoud.

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Kan ik je ergens mee helpen?