TURBO-TEAM

 495,00 Excl. BTW & Buma

TURBO-TEAM boeken of inhuren voor een optreden?

Turbo Team boeken doet u eenvoudig en exclusief bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Het TURBO-TEAM is vanaf nu niet meer aansprakelijk voor alle katers die volgen na een optreden van de mannen. Met inmiddels ervaring op vele feesten, kermissen, kroegen en festivals is het TURBO-TEAM dé feestsensatie voor ieder evenement. Is het doel van jouw evenement een onvergetelijk feest? Dan zijn de mannen van het TURBO-TEAM de aangewezen personen om de tent figuurlijk te slopen.

We Gaan Voor Die Kater

Een veel gehoorde term aan de start van een stapavond. Dat vonden de mannen ook en in augustus 2021 hebben de mannen hun nieuwe single “We Gaan Voor Die Kater” gebaseerd op Nu Wij Niet Meer Praten van Jaap Reesema & Pommelien Thijs uitgebracht. Een waardig feestnummer waarbij je gegarandeerd niet stil kunt blijven staan, en je kaken stijf op elkaar kunt houden. Uiteraard is “We Gaan Voor Die Kater” inbegrepen bij iedere boeking.

Het TURBO-TEAM?

Koen van der Vorst (22) en Jimmy Strauven (24) maken samen het TURBO-TEAM. De jongens zijn in 2016 gestart met het TURBO-TEAM en waren regelmatig de sfeermakers op verschillende feesten, kermissen, feestcafés, koffietafels en festivals. Beide hebben ze veel ervaring in de muziek op verschillende fronten en zijn de mannen echte sfeermakers. De mannen zijn energiek, jong van geest en klaar voor ieder evenement. Niet geheel onbelangrijk, de mannen zijn absoluut niet bang van de microfoon en weten hier dan ook goed mee om te gaan om het feest onvergetelijk te maken.

Wat kun je verwachten

Het TURBO-TEAM is in verschillende vormen te boeken, maar één ding is zeker; de mannen geven garantie op een geweldig feest. De mannen zijn zowel een zang als Feest-DJ duo waardoor er een mooie combinatie ontstaat, waarmee iedere act anders klinkt en steeds opnieuw verassend is. De mannen draaien in hoog tempo de bekende meezingers, en zoeken steeds weer de interactie met het publiek op. Dit doen ze op een creatieve en eigentijdse manier.

De show

Het TURBO-TEAM kun je boeken in verschillende opties;

  • In 30 minuten de tent figuurlijk afbreken met de TURBO-TEAM hits, maar ook de meezingers van dit moment. De mannen weten in korte tijd de tent op z’n kop te zetten, en daarmee het publiek helemaal mee te krijgen. De feest-act die jouw feest letterlijk TURBO geeft, en inclusief kater.
  • In 60 minuten draait de tap overuren want de mannen kunnen ook goed overweg met een draaitafel. Daar is het tenslotte allemaal mee begonnen. Ook tijdens deze Feest-DJ power set zoeken de mannen de interactie met het publiek op, en worden de nodige hits ook meegezongen. De confetti vliegt je om je oren, en het volume kent alleen nog maar standje TURBO.

Genres: Top40, Remix, Nederlandstalig, Nederpop, Carnaval, Feest en Classics in een nieuw jasje.
Kortom, alles wat je wilt horen in jouw kroeg, feesttent, kermis of festival.

Tijdsduur

1x 30 min., 1x 60 min.

Geluid

Excl. geluid

Opmerkingen

Gage tape-act, 1x 30 min. € 495,- / Gage DJ-act, 1x 60 min. € 595,-

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Boek TURBO-TEAM direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!