Geplaatst op

Kobus Engels – Is Het Ja, Is Het Nee?

Kobus Engels heeft al sinds jaar en dag een goed gevulde agenda, maar ook voor hem veranderde er een aantal maanden geleden veel en kon ook Kobus niet meer optreden in verband met de Corona maatregelen.

Dit was voor de Arnhemse zanger echter geen reden om stil te zitten. Kobus klom in de pen en schreef een heerlijke, zomerse plaat. Samen met producer Frank Verkooyen maakte hij er een aanstekelijke plaat van. Met de single Is Het Ja, Is Het Nee? is Kobus Engels weer helemaal terug bij zijn oude vertrouwde genre.

Eerder bracht Kobus succesvolle singles als Want Als Ze Danst, Net Als Toen, en Ik Leef Mijn Droom uit. De single wordt uitgebracht onder het label van D.E.A. Records en is vanaf vandaag te streamen en te downloaden via alle bekende portals. Ook is er een mooie videoclip bij opgenomen, welke te bekijken is op Youtube.

Wanneer de regels in Nederland het toelaten gaat Kobus Engels alsnog op een uitgebreide tour door het binnen- en buitenland om zijn single aan het publiek te presenteren.

Boek Direct