Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Danny Canters prijs boeken huren

Nieuwe muziek & gage Danny Canters

Het jaar 2022 is nu al een goed jaar voor Danny Canters. Begin dit jaar verscheen de single ‘De Nacht Is M’n Leven’ in samenwerking met Frank van Weert en nu komt Danny weer met nieuwe muziek.

Zijn nieuwe single is getiteld ‘Ik Weet Het Zeker’. Een zeer aanstekelijke en dansbare plaat. Dat kan eigenlijk ook niet anders, want Danny’s vaste producer Waylon van der Heijden (Goldfinger Studio’s) maakte deze productie met een zeer verfrissend arrangement. Met veel live blazers, drums, accordeon en mooie gitaarpartijen is het een hitgevoelige plaat geworden. Deze zal zomaar eens hoge ogen kunnen gooien deze zomer.

Aan de videoclip ontbreekt ook niks. Het team van Breedbeeld AV onder leiding van Joeri van den Kieboom was verantwoordelijk voor de opname. De regie was in handen van Danny zelf. Actrice en zangeres Julia de Corte speelt een mooie hoofdrol in de clip als tegenspeelster van Danny Canters.
Danny ‘Weet Het Zeker’ 2022 wordt zijn jaar. Met een bomvolle agenda en alweer een nieuwe plaat in de maak moet het helemaal goedkomen!

Artiesten boeken inhuren

Nieuwe gage (per 1 Juni 2022) € 795,-
1x 30 min. incl. A of M-set
Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Kan ik je ergens mee helpen?