Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Alex

 1.995,00 Excl. BTW & Buma

Alex boeken voor een optreden?

Alex boekt u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

Alex is dé feestzanger bij uitstek en is van alle markten thuis. Op elk gelegenheid is hij van enorme toegevoegde waarde en je gasten zullen dit zeker waarderen.

Alex boeken doe je al vanaf € 1995,- exclusief BTW en Buma.

Bossie Rooie Rozen

Deze mega-kroegenhit kent elke Nederlander wel. In het jaar 2000 zong heel Nederland dit nummer luidkeels mee in alle cafés en op alle festivals.
Uiteraard bleef het niet alleen bij deze klapper, want de jaren erna verschenen er steeds meer hits van Alex. Met liedjes als ‘De Liefde’, ‘Meissie Meissie’, ‘Nooit Meer Naar Huis’, ‘Ik Schreeuw Het Van De Daken’ en ‘Stamcafé’ weet Alex van elk feest een knalfeest te maken.

Van bruiloft tot Après Ski Hut

Alex is een feestzanger in hart en nieren en op elk feest bewijst hij dit. Of hij nu op een bruiloft staat of in een bomvolle Après Ski Hut, het maakt Alex niet uit… het dak gaat eraf. Dus ga je binnenkort trouwen of wil je een spetterend vrijgezellenfeest dan is Alex de perfecte zanger en entertainer. Ben je eigenaar van een gezellige kroeg, een terras op de kermis of een mega discotheek… ook dan maak je een goede keuze om Alex te boeken voor je evenement.
Ook op menig groot festival als Dutch Valley, Go- Apres Ski of Sterren van Holland in Concert staat Alex op de bühne.
Daarnaast is Alex veel te zien in de gezellichte badplaatsen van Europa en in de winter staat hij wekelijks in Oostenrijk op te treden.

Meest geboekte artiest

Ruim 20 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Boekingen van Alex blijven binnen stromen en bij elk optreden bewijst hij weer dat hij dit zeker waard is. Tijdens zijn optredens komt hij ook regelmatig bevriende collega’s tegen als Danny de Munk, Django Wagner of Jeroen van der Boom. Een spontaan duetje gaat deze alleskunner dan ook niet uit de weg. Aarzel niet en boek een feestzanger als Alex nu bij D.E.A. Produkties met 100% feestgarantie!

Wat kost Alex:
Gage / prijs openbare optredens: € 1995,-
Gage / prijs besloten optredens: € 1995,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Alex en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Alex boeken

Wilt u Alex direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Alex kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Alex direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!