Django Wagner

 3.995,00 Excl. BTW & Buma

Django Wagner boeken voor een optreden?

Django Wagner boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail voor meer informatie of boek direct voor een scherpe prijs.

Zigeunerklanken en feestmuziek

Django Wagner staat bekend om zijn zigeunerklanken. Dit begon al met die grandioze hit, Kali die heel Nederland nog steeds meezingt. Maar Django is geen artiest die je in een ‘hokje’ kan plaatsen. Met hits als ‘Vanaf Vandaag’ laat hij kroegen, pleinen en grote festivals compleets uit zijn dak gaan. Daarnaast is Django Wagner een graag geziene artiest op bruiloften, verjaardagen en andere privé feesten.

Hoogtepunten

Maar Django Wagner is meer dan dat. Inmiddels is hij al een echte bekende Nederlander, hij lunchte met onze koning en koningin, ontving een Edison award, zilveren harp, gouden platen en nog veel meer prijzen.

Samenwerkingen

Django Wagner nam o.a. duetten op met Wolter Kroes, Peter Beense en Sieneke.
Ook kwam het DJ team ‘Outsiders’ op Django’s pad. O.a. zijn hit Kali werd in een Hardstyle jasje gestoken en sindsdien is Django ook regelmatig te zien op Hardstyle festivals. Dus met Django Wagner kun je alle kanten op!

Django Wagner is een echte publiekstrekker die je op elk evenement kunt boeken. Met Django op de poster weet je dat je evenement uitverkocht raakt.
Heb je binnenkort iets op de planning, boek dan nu Django Wagner bij D.E.A. Produkties en het is gegarandeerd feest!

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Django Wagner direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!