Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Django Wagner

 4.995,00 Excl. BTW & Buma

Django Wagner boeken voor een optreden?

Django Wagner boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Geen feestje is compleet als Django Wagner niet is geweest! Lekker standaard zin natuurlijk maar wij kunnen jou garanderen dat een feest met een optreden van onze welbekende Django Wagner zeker niet standaard zal zijn! Het feest zal uit zijn voegen barsten wanneer Django zijn meest bekende hits zal gaan zingen!

Django Wagner boeken doe je al voor €4995,- exclusief BTW en Buma.

Eenvoudig Django Wagner boeken bij D.E.A Produkties doe je zo!

Wil jij Django Wagner boeken voor jouw evenement of feestje? Neem dan heel eenvoudig even contact op door te bellen of te mailen naar D.E.A Produkties! Je krijgt dan de informatie die jij graag wilt hebben. Ben jij er al helemaal zeker van dat Django jouw feest compleet maakt dan kan je hem natuurlijk meteen boeken tegen een zeer scherpe prijs! Je kunt op onze website en vrijblijvende optie aanvragen. Wil je iets speciaals? Dit is altijd te overleggen met D.E.A Produkties!

Waar staat Django Wagner om bekend?

Als we Django Wagner zeggen dan zeggen we zigeunerklanken en feestmuziek. Je kunt dit eigenlijk wel in 1 adem noemen. De meest bekende hit van Django is Kali. Het nummer wat nog steeds door heel Nederland wordt meegezongen. Django is geen artiest waar er 13 van in een dozijn zitten. Door het zingen van zijn hits zoals Vanaf Vandaag zorgt hij ervoor dat het publiek op grote festivals, pleinen en in kroegen finaal uit hun dak gaan! Django is dan ook een zeer graag geziene gast op festivals, feesten, bruiloften en partijen!

De hoogtepunten van Django Wagner

Django Wagner is meer dan artiest alleen. Hij behoort ondertussen al echt tot de bekende Nederlanders. Zo heeft hij al mogen genieten van een lunch samen met onze Koning en Koningin en heeft hij een Edison Award, de Zilveren Harp, diverse gouden platen mogen ontvangen.

Diverse samenwerkingen

Django heeft al met diverse artiesten een of meerdere duetten opgenomen. Onder andere met Sieneke, Peter Beense en Wolter Kroes. Samen met de dj’s van Outsiders heeft Django zijn hit Kali in een hardstyle jasje weten te steken. Onder andere hierdoor is Django Wagner ook met enige regelmaat te vinden op hardstyle festivals waar hij het publiek dan duidelijk op zijn hand heeft. Dit laat meteen zien hoe flexibel Django Wagner is en je met hem alle kanten op kunt!

Op ieder evenement is Django Wagner een publiekstrekker en weet hij volle tenten, hallen of zalen te trekken. Jij kunt er zeker van zijn dat jouw evenement uitverkocht zal zijn wanneer je kunt vermelden dat jij Django Wagner er hebt staan. Een foto van Django op jouw advertentie poster en de informatie dat hij er een knalfeest van zal maken zorgt hier zeker voor!

Boekingen van Django Wagner

Binnenkort een evenement te organiseren of een leuk feest? Boek Django Wagner bij D.E.A Produkties en je kunt er zeker van zijn dat jouw evenement of feest zal slagen! Vraag bij ons vrijblijvend een optie aan of boek Django Wagner direct! Wil je Django Wagner boeken dan informeren we je graag over de beschikbarheid en de laagste prijs.

Wat kost Django Wagner:
Gage / prijs openbare optredens: € 4995,-
Gage / prijs besloten optredens: € 4995,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Django Wagner boeken en andere artiesten inhuren doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden. Voor boekingen van Django Wagner en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Django Wagner boeken

Wilt u Django Wagner direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Django Wagner kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Django Wagner direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!