Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Fatguys

 995,00 Excl. BTW & Buma

Fatguys boeken voor een optreden?

Fatguys boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze DJ act direct voor een scherpe prijs.

De meest energieke en gezellige DJ Act van Nederland… En ze brengen ook nog eens wat eten mee….Dat is Fatguys!

Fatguys boeken doe je al vanaf € 995,- exclusief BTW en Buma.

Wie zijn de Fatguys?

Fatguys is de DJ act van dit moment. Verrassend, onderscheidend en bomvol energie, zo is deze DJ act te omschrijven. Al eerste ter wereld organiseerde ze ooit een Silent Disco in een filiaal van McDonald’s en stonden al op de grootste festivals van ons land. De Fatguys bestaan uit een DJ een MC en de 2 danseressen (Fatgirls), samen maken ze er één grote gezellige bende van. Een optreden van de Fatguys vergeet je niet snel!

Eten & feesten

Dat is toch een toffe combinatie? Dat is precies waar het om draait bij een optreden van de Fatguys. Ze nemen twee vrolijke dames mee, Fatgirls, die hongerige feestvierders voorzien van heerlijke hamburgers. De hamburgermeisjes doen een dansje, zwepen het publiek op en gaan rond met lekkere shots! Deze Fatshots worden rechtstreeks uit de mayonaise- en ketchupflessen geschonken. Overigens worden de calorieën die je er aan eet meteen weer afgedanst, want je gaat helemaal los op de vrolijke beats van deze gasten. Fatguys is de gezelligste DJ act van Nederland!

Boekingen van Fatguys

Wil je Fatguys boeken of inhuren voor een festival, feest, kermis, café of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van een optreden van de Fatguys? Vul eenvoudig het boekingsformulier op deze pagina in en boek Fatguys direct online. Uiteraard is het ook mogelijk eerst een vrijblijvende optie te plaatsen of ons te contacten voor wat meer informatie over een optreden van de Fatguys.

Wat kost Fatguys:
Gage / prijs openbare optredens: € 995,-
Gage / prijs besloten optredens: € 995,-

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2BEGMskGnpw]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4uZWgq5JnIc]

Tijdsduur

1x 60 min.

Geluid

Excl. geluid

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Fatguys en andere artiesten en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres.

Fatguys boeken

Wilt u Fatguys direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Fatguys kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Fatguys direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!