Geen Stempel

 495,00 Excl. BTW & Buma

Geen Stempel boeken doet u eenvoudig en exclusief bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Boek Direct

Drie medleys opdreunen en wegwezen?! Niet als Geen Stempel er is! Ricky Berkers alias Geen Stempel zorgt voor een spetterende show! Geen Stempel is de ultieme feestervaring waar letterlijk geen stempel op te drukken valt. De show staat bol van interactie met het publiek, pure entertainment en natuurlijk live zang! Zowel eigen liedjes als de beste feestcovers van collega’s komen voorbij.

Eind 2013 verscheen de single ‘Sjansen’, vervolgens was hij te zien op Z@pp Live en Omroep Brabant. De singles ‘Dansen tot ‘s Morgensvroeg’, ‘Brabo’ en ‘De kroegbaas’ bleken eveneens een schot in de roos. Eind 2015 wordt de single ‘De brugwachter’ uitgebracht, wederom een stampende meezinger die Geen Stempel zo herkenbaar maakt. In de zomer van 2016 komt ‘Als ze danst’ uit. Met de feesttrack ‘Blondine’ luidt Geen Stempel vervolgens, samen met DJ Johnny, de carnaval van 2017 in en ook het komend jaar kunnen wij weer veel van Geen Stempel verwachten. Want… Geen Stempel zet een stempel op ieder feest!

Geen stempel is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Extra informatie

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set