Geen Stempel

 495,00 Excl. BTW & Buma

Geen Stempel boeken voor een optreden?

Geen Stempel boeken doet u eenvoudig en exclusief bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

Non-stop show

Een show van Geen Stempel kent weinig pauzes en stiltes. Als Ricky Berkers alias Geen Stempel het podium betreedt gaan alle remmen los en vliegen de hits net als de confetti om je oren. Medley’s met Hollandse meezingers, stampende houseknallers en mooie tranentrekkers komen allemaal voorbij. Het is één groot feest der herkenning en een half uur verplicht meezingen! Je staat zomaar ineens te springen op een knaller van Snollebollekes, 30 seconden later mee te schreeuwen met Tino Martin om ten slotte de polonaise te lopen op een liedje van De Deurzakkers.

Feestplaten

Elk jaar komt Geen Stempel wel met een leuke feestplaat op de markt en zo verschenen er door de jaren heen al wat leuke hits als Sjansen, Brabo, Dansen tot Morgenvroeg en Confetti. Op menig festival en in veel cafés worden deze knallers inmiddels ook luidkeels meegezongen.

Interactie

Binding met het publiek krijgen is een vereiste bij een optreden van Geen Stempel. De interactie van Geen Stempel met zijn publiek is dus erg belangrijk. Bij vrijwel alle boekingen heeft Ricky zijn publiek bij regel twee van zijn eerste liedje al voor zich gewonnen. Wil je dat zelf ervaren kom dan eens kijken bij een optreden van Geen Stempel of beter nog…. boek deze top artiest op je eigen feest!

Geen stempel is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Boek Geen Stempel direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!