Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


HAK OP DE TAK

 1.500,00 Excl. BTW & Buma

HAK OP DE TAK boeken voor een optreden?

HAK OP DE TAK boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze DJ Act direct voor een scherpe prijs.

Deze DJ act is vooral bekend geworden om zijn bootlegs die overal in elke kroeg te horen zijn!

HAK OP DE TAK boeken doe je al vanaf € 1500,- exclusief BTW en Buma.

Hak op de tak

Eigenlijk omschrijft de naam precies wat ze doen, lekker opzwepend en hak op de tak draaien. Van takkenherrie tot gewoon gemoedelijke muziek alles komt voorbij in de uur durende set en maakt van deze DJ Act een toffe toevoeging op jouw feest.

Bootlegs en remixen

HAK OP DE TAK maakt voornamelijk bootlegs maar ook enkele eigen producties, bijvoorbeeld met ‘Barry Fest‘ maakte zij ‘Vamos A La Playa‘. Maar ook bekende liedjes van hen als ‘Come With Me‘, ‘Naar De Klote‘ en ‘Waar Het Ooit Begon‘ zijn bekende liedjes van HAK OP DE TAK. Om een opzwepende DJ Act te boeken is HAK OP DE TAK zeker een aanrader!

Boekingen van HAK OP DE TAK

D.E.A. Produkties is het artiestenbureau om DJ Acts als HAK OP DE TAK te boeken. Wil je deze act boeken of inhuren voor een optreden, vul dan het boekingsformulier op deze pagina in. Zo kun je HAK OP DE TAK online boeken en dat voor een hele scherpe prijs. Wil je eerst een vrijblijvende optie aanvragen voor deze betaalbare DJ Act dan kan dat ook uiteraard. Ook kun je Charmante Gasten direct inhuren wanneer hij mogelijkheden heeft in zijn agenda. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een optreden van HAK OP DE TAK.

Wat kost Charmante Gasten:
Gage / prijs openbare optredens (1x 60 min.): € 1500,-
Gage / prijs besloten optredens (1x 60 min): € 1500,-

Geluid

Excl. geluid

Tijdsduur

1x 1 uur.

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van HAK OP DE TAK en andere DJ Acts, artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

HAK OP DE TAK boeken

Wilt u HAK OP DE TAK direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van HAK OP DE TAK kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek HAK OP DE TAK direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!