Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


John de Bever

 3.995,00 Excl. BTW & Buma

John de Bever boeken voor een optreden?

John de Bever boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

John de Bever heeft al een jarenlange carrière als zanger. Als kleine jongen werd hij ontdekt door Pierre Kartner en bracht toen ook al zijn eerste single uit. Later stond John vooral bekend als de zanger van het Levenslied. Met liedjes als ‘Wanneer, Wanneer Wanneer’ en ‘Oh Ja Ja Jij’ wist hij op elk feest de dansvloer vol te krijgen. Vooral op bruiloften, communiefeesten en verjaardagen wilde men John de Bever boeken.

Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

in 2015 brengt John de Bever de single ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ uit en daarmee was de grote doorbraak van John de Bever direct een feit. Het leek wel of iedereen John de Bever wilde boeken en dat zorgde voor een overvolle agenda. John de Bever werd in één klap één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Daarna volgde ook nog hits als ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’  en een nieuwe versie van ‘Ik Ga Leven’. Dit zorgde voor een jarenlange goed gevulde agenda met nog meer boekingen van John de Bever.

Samenwerkingen

In het verleden heeft John de Bever al met diverse artiesten samengewerkt op het podium maar ook in de studio. Zo nam hij de mooiste duetten op met Marianne Weber, Sieneke en Corry Konings

Televisie

In 2021 was John deelnemer in het TV programma Expeditie Robinson. Hier leerde Nederland John de Bever echt als persoon kennen en veel TV programma’s besteedden ook aandacht hieraan. Ook dat John niet zo goed kon horen was opmerkelijk. Mensen vonden het grappig en John besloot er zelfs een single ‘He John’ over op te nemen.
De echte landelijke bekendheid van John de Bever kwam toch echt toen hij samen met zijn man Kees Stevens wekelijks te zien was op televisie bij De Bevers op RTL5 en Videoland. Heel Nederland wisten zij zich voor hen te winnen met deze Real life soap. Doordat iedereen een kijkje in het echte leven van John en Kees kreeg werd John de Bever en ook Kees nog populairder.

John de Bever boeken

Wil je John de Bever inhuren of wil je weten wat een optreden van John de Bever kost? Dan ben je hier aan het juiste adres. John de Bever boeken doe je bij D.E.A. Produkties voor de scherpste prijs. Wil je John de Bever boeken, neem dan contact met ons op per mail of telefoon en we informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ook het boekingsformulier op deze pagina gebruiken om een vrijblijvende optie te plaatsen of om John de Bever direct te boeken.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van John de Bever en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

John de Bever boeken

Wilt u John de Bever direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van John de Bever kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek John de Bever direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!