Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Jack van Raamsdonk

 695,00 Excl. BTW & Buma

Jack van Raamsdonk boeken voor een optreden?

Jack van Raamsdonk boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Wil je een echte rasartiest en entertainer inhuren die allround zingt en bomvol energie zit, dan moet je Jack van Raamsdonk boeken voor je feest. Gegarandeerd een goede keuze!

Jack van Raamsdonk boeken doe je al vanaf € 695,- exclusief BTW en buma.

Rasartiest

Jack van Raamsdonk wordt geboren in 1963 in ‘s Hertogenbosch. Al op 9-jarige leeftijd zingt Jack liedjes van onder andere Jan Boezeroen en Henk Elsink. In 1978 gaat Jack spelen bij dans- en showorkest Sunlight Music. Vervolgens sluit Jack zich aan bij de band Exit. Een van de bekendste nummers waar Jack bij betrokken is, is wel de kroegenhit: ‘Leve de lol’. Eén van zijn eigen nummers is ‘Sri Lanka’, hiermee gaat overal het dak eraf. Zowel jong en oud is helemaal wild van deze hit van Jack van Raamsdonk en daarom zingt hij deze ook altijd op alle boekingen. Vandaag de dag is Jack van Raamsdonk een echte allround zanger en entertainer. Een optreden van Jack is altijd een feest der herkenning met hits van toen en nu.  Een rasartiest die met zijn brede repertoire de zalen op zijn kop weet te zetten!

Gas erop godverdomme

Dat is zijn motto. Jack geeft ook altijd gas! Met soms wel 10 boekingen in het weekend blijft hij gewoon knallen. Vol overgave geeft hij zicht bij elke boeking en krijgt daarmee het publiek op zijn hand. Wanneer Jack de microfoon pakt gaat het dak eraf.

Sri Lanka 2.0

In 2023 brengt Jack van Raamsdonk een nieuwe versie uit van zijn hit Sri Lanka. De laatste jaren was dit liedje ineens weer in opmars en werd overal door jong en oud meegezongen. Tijd dus voor een nieuwe frisse versie dacht Jack. Het resulteerde in een echte kroegenknaller met de gezellige sound van deze tijd. Het liedje is overal te horen en doet het enorm goed bij boekingen en optredens op kermissen in feesttenten en op festivals.

Betaalbare zanger

Jack treed overal op, als het maar gezellig is. Hij treed op voor een nette prijs die vrijwel voor iedereen te betalen is op zowel privé feesten als op festivals en in de horeca. Hoewel hij ook gouden ouden knallers zingt is zijn publiek heel gevarieerd. Ook de jeugd is helemaal gek van Jack. Jack van Raamsdonk is inzetbaar bij alle denkbare boekingen, maar ben er snel bij want hij heeft vrijwel altijd een bomvolle agenda.

Tekstschrijver

Naast een geweldige zanger is Jack ook een hele goede tekstschrijver. Zo schreef hij al liedjes voor Roy Donders, Django Wagner, De Alpenzusjes, Danny Canters en vele andere.

Boekingen van Jack van Raamsdonk

Wil je Jack van Raamsdonk boeken of inhuren dan ben je bij D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Wij verzorgen de boekingen voor zangers zoals Jack van Raamsdonk. Je kunt via deze website Jack van Raamsdonk online boeken. Gebruik hiervoor het boekingsformulier of neem contact op via de mail of ons telefoonnummer. Het is ook mogelijk een Whatsapp te sturen. Wij informeren u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden en de laagste prijs van Jack van Raamsdonk.

Wat kost Jack van Raamsdonk:
Gage / prijs openbare optredens: € 695,-
Gage / prijs besloten optredens: € 695,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Jack van Raamsdonk en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Jack van Raamsdonk boeken

Wilt u Jack van Raamsdonk direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Jack van Raamsdonk kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Jack van Raamsdonk direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!