Jack van Raamsdonk

 495,00 Excl. BTW & Buma

Jack van Raamsdonk boeken voor een optreden?

Jack van Raamsdonk boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Rasartiest

Jack van Raamsdonk wordt geboren in 1963 in ‘s Hertogenbosch. Al op 9-jarige leeftijd zingt Jack liedjes van onder andere Jan Boezeroen en Henk Elsink. In 1978 gaat Jack spelen bij dans- en showorkest Sunlight Music. Vervolgens sluit Jack zich aan bij de band Exit. Een van de bekendste nummers waar Jack bij betrokken is, is wel de kroegenhit: ‘Leve de lol’. Eén van zijn eigen nummers is ‘Sri Lanka’, hiermee gaat overal het dak eraf. Zowel jong en oud is helemaal wild van deze hit van Jack van Raamsdonk en daarom zingt hij deze ook altijd op alle boekingen. Vandaag de dag is Jack van Raamsdonk een echte allround zanger en entertainer. Een optreden van Jack is altijd een feest der herkenning met hits van toen en nu.  Een rasartiest die met zijn brede repertoire de zalen op zijn kop weet te zetten!

Gas erop godverdomme

Dat is zijn motto. Jack geeft ook altijd gas! Met soms wel 10 boekingen in het weekend blijft hij gewoon knallen. Vol overgave geeft hij zicht bij elke boeking en krijgt daarmee het publiek op zijn hand. Wanneer Jack de microfoon pakt gaat het dak eraf.

Jack van Raamsdonk boeken

Jack treed overal op, als het maar gezellig is. Hij treed op voor een nette prijs die vrijwel voor iedereen te betalen is op zowel privé feesten als op festivals en in de horeca. Hoewel hij ook gouden ouden knallers zingt is zijn publiek heel gevarieerd. Ook de jeugd is helemaal gek van Jack. Jack van Raamsdonk is inzetbaar bij alle denkbare boekingen, maar ben er snel bij want hij heeft vrijwel altijd een bomvolle agenda.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Jack van Raamsdonk direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!