Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Party DJ W

 795,00 Excl. BTW & Buma

Party DJ W boeken voor een optreden?

Party DJ W boeken voor op uw eigen feest doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze DJ direct voor de allerbeste prijs. Dit kunt u doen via onze Whatsapp of bel lijn!

Feest, confetti, een bonk energie en een groot feest. Een korte omschrijving zoals Party DJ W het beste omschreven kan worden, met zijn grote confettikanon ‘5 Kilo in 1 keer!’ is het motto dan ook afbreken en vakkundig verbouwen.

Party DJ W boeken doe je al vanaf € 795,- exclusief BTW en Buma.

Herrieschopper

Heel, heel lang geleden in de jaren 80’ werd het Zeeuwse opgeschrikt door de geboorte van een herrieschopper genaamd ‘Willem Jansen’. Alweer een flink aantal jaren staat hij door heel het land op menig feestje te draaien als Party-DJ W. Vrijwel elk feestcafé in Zuid-Nederland, maar ook zeer zeker boven de rivieren heeft Willem al op z’n kop gezet!

Award winnaar

Tijdens de Party-Awards 2016 werd Willem verkozen tot ‘Populairste Party-DJ van Nederland’ en scoorde hij een dikke hit met de meezinger ‘Zuster Ursula’. Met een platenkoffer vol Top 40, House, R&B , 70’s, 80’s, 90’s, en Nederlandstalig, en zijn aanstekelijke positiviteit, is JANSEN dé gangmaker op ieder feest. Alle muziekstijlen gaan naadloos in de mix. Of het nu gaat om disco’s, feestcafés, evenementen, strandfeestjes of waar dan ook het wordt altijd volle bak feest!

Inmiddels heeft Party DJ W, al meerdere awards in de wacht gesleept. Ook brengt hij meerdere bootlegs, remixen of originals uit per maand. Deze worden door iedereen goed ontvangen.

Oostenrijk, Frankrijk, Spanje!

Overal, heel Europa door, dat is wat Willem (Party DJ W) regelmatig doet. Van de Eisbar in Kirchberg (Oostenrijk), tot aan Le Monde in Val Thorens (Frankrijk) en in de zomer naar diverse zomerse oorden. Willem zit nooit stil en is dan ook overal en nergens te vinden. Het is dan ook vreemd dat hij eigenlijk nog niet beschikt over zijn eigen vliegtuig. Deze DJ maakt net zoveel draai uren als dat hij eigenlijk zou moeten slapen, dit maakt hem dan ook een super energieke en vooral super leuke DJ en act! In Val Thorens staat Party DJ W elk jaar met diverse grote artiesten op de officiële Dutch Week, denk hierbij aan namen als: ‘Joel Borreli, ‘Bizzey’, ‘Wolter Kroes,Frans Duijts en ‘Afrojack‘!

Wat kost Party DJ W:
Gage / prijs openbare optredens (1x 60 min.): € 795,-
Gage / prijs besloten optredens (1x 60 min.): € 795,-
Gage / prijs openbare optredens (1x 120 min.): € 995,-
Gage / prijs besloten optredens (1x 120 min.): € 995,-

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oUnIzQCIwnE?si=h_JP6j7veB-V_MCb&w=560&h=315]
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=y862O4ub7cg?si=TsE1M2Cn4v8bwDlU&w=560&h=315]

Tijdsduur

1x 60 min.

Geluid

Excl. geluid

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Party DJ W en andere DJ, artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Party DJ W boeken

Wilt u Party DJ W direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Party DJ W kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Party DJ W direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!