Rutger van Barneveld

 1.495,00 Excl. BTW & Buma

Rutger van Barneveld boeken voor een optreden?

Rutger van Barneveld boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail voor meer informatie of boek direct voor een scherpe prijs.

Bekend van TV

Rutger van Barneveld werd in 2021 ineens landelijk bekend door zijn deelname aan het populaire TV programma Ik Geloof In Mij van SBS6. De kijkers van het programma vinden hem al snel één van de meest sympathieke deelnemers aan de show. Hij blijft altijd lekker zichzelf en met beide benen op de grond.
Naast Rutger zie je ook Réne le Blanc, Gio Swikker, Dario en vele andere voorbij komen in dit programma.

Talent

In 2012 deed Rutger van Barneveld mee aan een talentenjacht tijdens de Waalkadefeesten in Tiel. Dit deed hij niet geheel onverdienstelijk, hij won zelfs de 1e prijs. In 2014 mocht hij daarom met Frans Duijts een duet zingen tijdens het concert van Frans Duijts. Hierdoor ging voor Rutger van Barneveld het balletje rollen en wilde steeds mee mensen hem inhuren voor een optreden.

Helena 2.0

In 2021 verscheen zijn single Helena 2.0. Dit is zijn eigen bestaande hit Helena, maar dan in een nieuw fris jasje. Casper Janssen brengt de single uit onder zijn label Hit It! Music en Casper verzorgt vanaf dat moment ook het management van Rutger van Barneveld. Deze samenwerking zal uiteindelijk resulteren in mooie muziekproducties en veel boekingen in heel Nederland en België.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Boek Rutger van Barneveld direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!