Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Die Powerhosen

 4.495,00 Excl. BTW & Buma

Die Powerhosen boeken voor een optreden?

Die Powerhosen boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

Deze band is een unieke samenstelling, met hitjes van nu en van toen!

Die Powerhosen boeken doe je al vanaf € 4495,- exclusief BTW en Buma.

Lossss

Die Powerhosen gehen Los! In den beginne was er niets, nou ja bijna niets. Er was natuurlijk Bielefeld am See (D), de parel van het hele Schlageruniversum. Al sinds het begin der tijd weerklonken hier de lustige klanken van de accordeon, de alpenhoorn en die jodelmädl tegen de omringende alm. Op een olijke lentedag, de bomen tsjilpten en de merels bloeiden, worden in deze vreugdevolle plek onze acht hoofdrolspelers uit de volle Alpenkoeienmelk getrokken.

Begeleiding

Als begeleidingsorkest van onder andere Heino, Udo Jürgens en Peter Maffay, hebben zij menig schlagerhart sneller laten kloppen. Na het betere deel van west Europa, Mallorca en “Die Malediven” zijn nu ook “Die Niederlanden” aan de beurt. Massaal meedeinen, uit volle borst meezingen met de beste Schlagers is aan de orde van de dag. En warempel,… hier en daar een spontane Jodl ontspruit aan het feestgedruis! Het feest kan beginnen! De Schlagershow van Die Powerhosen, elk feestje een Erfolg!

Evenementen

Die Powerhosen staan op diverse evenementen en ze zijn dan ook een toevoeging bijvoorbeeld voor een Oktoberfest. Zij hebben al meermaals samen gestaan met artiesten als Dennie Christiaan, Corry Konings, Jannes en Der Kleino.

Boekingen van Die Powerhosen

Om er zeker van te zijn dat Die Powerhosen beschikbaar is voor jouw feest, Oktoberfest of Duitse feest, is het een goed idee om zo snel mogelijk contact op te nemen via ons contactformulier, of via onze Whatsapp. Zo weet je zeker dat deze band binnenkort op jouw feestje staat!

Wat kost Die Powerhosen:
Gage / prijs openbare optredens: € 4495,-
Gage / prijs besloten optredens: € 4495,-

Tijdsduur

2x 60 minuten

Geluid

Incl. M-set

Reiskosten

Gage is exclusief eventuele reiskosten.

Het artiestenbureau van Nederland

Die Powerhosen boeken of andere artiesten inhuren doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. Daarom staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden. Voor boekingen van Die Powerhosen  en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Die Powerhosen boeken

Wilt u Die Powerhosen  direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Die Powerhosen kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Die Powerhosen direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!