Die Powerhosen

 3.350,00 Excl. BTW & Buma

Die Powerhosen boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel naar 085-7600953 en boek direct voor een scherpe prijs.

Boek Direct

 

Die Powerhosen gehen Los! In den beginne was er niets, nou ja bijna niets. Er was natuurlijk Bielefeld am See (D), de parel van het hele Schlageruniversum. Al sinds het begin der tijd weerklonken hier de lustige klanken van de accordeon, de alpenhoorn en die jodelmädl tegen de omringende alm. Op een olijke lentedag, de bomen tsjilpten en de merels bloeiden, worden in deze vreugdevolle plek onze acht hoofdrolspelers uit de volle Alpenkoeienmelk getrokken.

Als begeleidingsorkest van onder andere Heino, Udo Jürgens en Peter Maffay, hebben zij menig schlagerhart sneller laten kloppen. Na het betere deel van west Europa, Mallorca en “Die Malediven” zijn nu ook “Die Niederlanden” aan de beurt. Massaal meedeinen, uit volle borst meezingen met de beste Schlagers is aan de orde van de dag. En warempel,… hier en daar een spontane Jodl ontspruit aan het feestgedruis! Het feest kan beginnen! De Schlagershow van Die Powerhosen, elk feestje een Erfolg!

Tijdsduur

2x 75 min.

Geluid

Incl. M-set

Reiskosten

Gage is exclusief eventuele reiskosten.

Boek Die Powerhosen direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!