Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Frank & Danny

 1.495,00 Excl. BTW & Buma

Frank & Danny boeken voor een optreden?

Frank & Danny boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze Oktoberfest zangers direct voor een scherpe prijs.

Frank & Danny boeken doe je al voor € 1495,- exclusief BTW en Buma.

Het gelegenheidsduo Frank & Danny

Al een aantal jaren brengen Frank van Weert & Danny Canters liedjes uit in een gezellig ‘Oostenrijks jasje’. Daardoor groeide de vraag of de heren ook als duo geboekt konden worden. Na een paar keer uitproberen bleek dit wel een erg leuk concept te zijn en daardoor is dit duo nu ook als Oktoberfest act te boeken.

Het repertoire

Na de eigen singles als ‘De Nacht Is M’n Leven’, ‘Hallelujah’, ‘Zo Tegen Vieren’ en ‘Kleine Blonde Mariandel’, komen ook een aantal grote hits van de heren zelf voorbij. Dit alles in heerlijke Oostenrijkse klanken en aangevuld met geweldige feest en après ski medleys. Kortom een geweldig aanstekelijke mix van 30 minuten Après Ski en Oktoberfest muziek.

De act

De heren verschijnen in originele lederhosen op het podium en gewapend met confetti en ‘echte’ sneeuw zetten ze elke feesttent op z’n kop. Niet alleen op een Oktoberfest, maar ook tijdens Carnaval of midden in de zomer op een kermis of een festival komt deze act tot z’n recht. Hoe leuk is het om midden in de zomer een geweldig Après Ski feest of Oktoberfest te bouwen met alle toeters en bellen… Frank & Danny doen dat gewoon.

Boekingen van Frank & Danny

D.E.A. Produkties verzorgt de exclusieve boekingen van Frank & Danny. Wil je deze Oktoberfest zangers boeken of inhuren voor een optreden, vul dan het boekingsformulier op deze pagina in. Zo kun je Frank & Danny online boeken en dat voor een hele scherpe prijs. Wil je eerst een vrijblijvende optie aanvragen voor deze betaalbare artiest dan kan dat ook uiteraard. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een optreden van Frank & Danny.

Wat kosten Frank & Danny:
Gage / prijs openbare optredens: € 1495,-
Gage / prijs besloten optredens: € 1495,-

Frank & Danny zijn exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Frank & Danny en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Frank & Danny boeken

Wilt u Frank & Danny direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Frank & Danny kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Frank & Danny direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!